Merhabalar,
Çok fazla seyahat etmeye başladığım için mevcut masaüstü sistemimi satıp notebook arayışına girdim. Bundan dolayı kafamda bazı sorular mevcut ve fikir/öneri ihtiyacım var.
Öncelikle ben ne yapıyorum?
- Ben yazılım mühendisi olarak şirketimi yönetiyorum ve çok fazla kod derleme sayfası, Google Chrome sekmesi, photosop, IDE programlar, uzaktan sunucu kontrol gibi işlemleri aynı anda kullanıyorum.
- Bazen ekip olarak canımız sıkıldığında CS:GO, PUBG Lite, GTA 5 oyun oynuyoruz.
- Kasa kesinlikle plastik kasa olmamalı ve kesinlikle tasarım sorunum var; yani alacağım cihazın tasarımının iyi olmasını istiyorum.
Kafamda ki sorular?
- Monster cihazlarda Tulpar serisi aliminyum kasa imiş, yeni cihazları kullanan var mı aranız da söylerseniz sevinirim.
- Monster cihazlarda ısınma seviyeleri yük altında iken 95 dereceleri görüyormuş, telefonla sorduğum zaman normal dendi bu konuda fikriniz nedir?
- Monster bir cihazı aldığımda 4-5 yıl sorunsuz kullanabilir miyim?
- Lenovo Legion Y540 cihazlar çok hoşuma gitmeye başladı. Hiç tecrübesi olan var mı aranızda?
- 1660 Ti ile 1650 arasında benim hissedebileceğim bir performans farkı olur mı acaba?
İşte böyle bir durumun içerisindeyim. Önerebileceğiniz cihazlar içerisinde lütfen işlemcisi I7-9750H, RAM 16 GB DDR4 ve SSD olması beni çok mutlu eder.
Herkese iyi forumlar dilerim.