8.000TL bütçe ile ekran kartsız sistem toplayacağım, oyun için almak istiyorum. Ekran kartı olarak 3070, 3070 Ti veya 6700XT ekleyeceğim. Yardımcı olabilir misiniz? @Rivadex @BerkayZ87
Son düzenleme:
Doğru, onu hesaba katmamışım. Hemen düzenliyorum.5600X stok fanı yetecek mi?
Hayır, sıkıntı çıkartmaz. Gayet iyi bir PSU.Bir de Bronze PSU sıkıntı çıkarır mı?
Doğru onu hesaba katmamışım. Hemen düzenliyorum.
Bu düzenleme de mantıklı olur tabii. Sıvı soğutma şart değil ancak olması daha iyi.![]()
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
SilverStone PF240 ARGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SilverStone PF240 ARGB Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arctic LIQUID FREEZER II 240 Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
20k bütçe var ekran kartı ve monitöre 12K ayırdım 8K diğer donanımlar sizce mantıklı mı?
Bu düzenleme de mantıklı olur tabii. Sıvı soğutma şart değil ancak olması daha iyi.
@labrador düzenlemeyi yaptım, bakabilirsiniz. Ekran kartı ne kadara geliyor, monitör olarak ne tercih ettiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.