ZEDrehemla
Hectopat
Teşekkürler hocam yardımlarınız için.Besler.
Teşekkürler hocam yardımlarınız için.Besler.
Teşekkürler yorumunuz için.Fıstık gibi sistem. Parçalar kaliteli, 1080p High-Ultra oyun tecrübesinde sizi üzmez. Fiyatı da normal.
Nerden biliyorsunuz 5-6 ay sonra aynı paraya RTX 3000 sistem alınır? O zaman bende diyorum ki ülkeyi yönetiyorum diye geçinenler bu kafayla giderlerse 5-6 ay sonra arkadaşın aldığı sistemi bu fiyata bile alamazsınız.Kötü değil ama iyi de değil çünkü bundan 5-6 ay sonra o paraya RTX3000 serili sistem alınabilir olacak hatta belki daha kısa zaman içinde. Sistem geliştirilebilir, ram şimdilik yeterli ancak 3600 yerine 5600x takılabilir ileride.
Dolar artmasına rağmen 2 ayda fiyatlar düştü çünkü stoklar bir nebze de olsa düzeldi. Gerisini anlamak çok zor olmamalı.Nerden biliyorsunuz 5-6 ay sonra aynı paraya RTX 3000 sistem alınır? O zaman bende diyorum ki ülkeyi yönetiyorum diye geçinenler bu kafayla giderlerse 5-6 ay sonra arkadaşın aldığı sistemi bu fiyata bile alamazsınız.
Dolar artmasına rağmen 2 ayda fiyatlar düştü çünkü stoklar bir nebze de olsa düzeldi. Gerisini anlamak çok zor olmamalı.
Dolar artmasına rağmen 2 ayda fiyatlar düştü çünkü stoklar bir nebze de olsa düzeldi. Gerisini anlamak çok zor olmamalı.
5-6 Ay sonra ne olacak artık görürüz bakalım yani benim çok inanasım gelmiyor fiyatların o denli düşeceği ancak düşmesi çok daha iyi olur elbet ucuza ekran kartı alır güncellerim sistemi.İstediği kadar fiyatlar düşsün. 2022 yılında ödenmesi gereken 1.2 Trilyon dolar faizli borcu kapatmaya çalışacaklar ama anaparası bir yana faizini bile ödeyemeyecekler, bu durumda dolar artsa da düşse de fark etmez, her şeye vergi artışı geleceği için fiyatların düşmeyeceğini anlamak da zor olmamalı, değil mi?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.