hocam bende 6700 xt den yanayım ama 10k yı buluyor fiyatı. Fiyatına göre rx 6600 falan almayı düşünüyorum. Gygabyt rx 6600 eagle 8gb var ama oda 128 bit neyapacağımı şaşırdım. Ekran kartlarının 2 fanlı ve 3 fanlı modelleri var hangisini seçeceğim bilmiyorumİkinci el alman çok daha mantıklı olur. 6700XT bulabilirsin bu fiyatlarda.
6600XT var 6K civarlarında sarı sitede.hocam bende 6700 xt den yanayım ama 10k yı buluyor fiyatı. Fiyatına göre rx 6600 falan almayı düşünüyorum. Gygabyt rx 6600 eagle 8gb var ama oda 128 bit neyapacağımı şaşırdım. Ekran kartlarının 2 fanlı ve 3 fanlı modelleri var hangisini seçeceğim bilmiyorum
Oda 128 bit neyapacağımı şaşırdım. Ekran kartlarının 2 fanlı ve 3 fanlı modelleri var hangisini seçeceğim bilmiyorum.
6600XT var 6K civarlarında sarı sitede.
Hangi marka ekran kartlarına öncelik vermeliyim? 6600 xt modelinde mining falan çok yapılmışmıdır?Bulabilirsen 6700XT, bulamazsan 6600 XT
128 bit olması bir şey ifade etmiyor o değere takılmayın.
Bazı modeller vardır 2 fanlı daha soğuk çalışır. Fan sayısından ziyade markasına ve modeline bakılmalı.
Bulabilirsen 6700XT, bulamazsan 6600 XT
128 bit olması bir şey ifade etmiyor o değere takılmayın.
Bazı modeller vardır 2 fanlı daha soğuk çalışır. Fan sayısından ziyade markasına ve modeline bakılmalı.
6600XT var 6K civarlarında sarı sitede.
Düz 6600 yerine XT olanı tercih edin. Markalarda XFX, Asus gibi markalar iyidir. Mining yapılma oranı ise AMD'de NVİDİA'ya göre çok daha düşük ama tedbiri elden bırakmayın yine de.Hangi marka ekran kartlarına öncelik vermeliyim? 6600 xt modelinde mining falan çok yapılmışmıdır?
Düz 6600 yerine XT olanı tercih edin. Markalarda XFX, Asus gibi markalar iyidir. Mining yapılma oranı ise AMD'de NVİDİA'ya göre çok daha düşük ama tedbiri elden bırakmayın yine de.
Teşekkürler furmark testinde dikkat etmem gerekenler nelerdir aydınlatırmısınız?Almadan önce kesinlikle FurMark testi isteyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.