8.000 TL'ye kadar RTX 4080 sistem için monitör önerisi

Akşam tam Asus alacak iken son anda 1. Seçenekte ki msi aldım ölü piksel çıkarsa amazon dan iadesi kolay olur diye 14 saatte geldi şuan ölü piksel görünmüyor. Mutluyum ha değer mi 5k fazla vermeye kişiden kişiye göre değişir

Dosya Ekleri

• IMG_20230415_171738.jpg
    IMG_20230415_171738.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230415_171731.jpg
    IMG_20230415_171731.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 55
Akşam tam Asus alacak iken son anda 1. Seçenekte ki msi aldım ölü piksel çıkarsa amazon dan iadesi kolay olur diye 14 saatte geldi şuan ölü piksel görünmüyor. Mutluyum ha değer mi 5k fazla vermeye kişiden kişiye göre değişir
Hayırlı olsun. Testleride yaptıysanız sorun yok. Çok güzel monitörünüz ve kasanız oldu. Sırada son adım fotoğraftan anladığım kadarıyla masanız ve çevre birimleriniz biraz bu sisteme yakışmıyor. Güzel bir masa RGB tesisat ve oyuncu koltuğu çok güzel gider bence ayıp olmasın bu bilgisayara 🙃

Aldığınızı iade edin.

Hayırlı olsun. Testleride yaptıysanız sorun yok. Çok güzel monitörünüz ve kasanız oldu. Sırada son adım fotoğraftan anladığım kadarıyla masanız ve çevre birimleriniz biraz bu sisteme yakışmıyor. Güzel bir masa RGB tesisat ve oyuncu koltuğu çok güzel gider bence ayıp olmasın bu bilgisayara 🙃
masa koltuk bugün gittim baktım masa ve koltuk bakalım internet üzerinden siparişleri nasıl oluyor sıkıntı yaşanıyor mu

Ayarlarda neden 144 Hz var 240 yok bir de 3 kablo ile geldi hangi kablo ile kullanmalıyım
IMG_20230415_174538.jpg

Display port kablosu çıktıysa onunla bağlayın yine olmazsa Monitörün sağ altta çıkan MSI ayarlarını kurcalayın tam yardımcı olamam bilmediğim için

Koltuk ve Masalar deforme geliyor basit bir kurulum ile siz kurarsınız.

Ama benim tavsiyem Koltuk gerçekten alacaksanız kendi zevkinize göre kimseye sormadan alın.

Masa içinse Bir Mobilyacıyla görüşüp yüksekliği ayaklığı genişliği ve rengini kendiniz konuşarak ve fiyat alarak yaptırmanız olacaktır. Hatta odanız uygunsa ekstra geniş severseniz "L" şeklinde bile yaptırabilirsiniz. Uzun yerine monitör+Kasa gelir. Küçük L kısmına Kitaplarınız Laptopunuz v.s gelebilir. Ardından Ekstra ufak tekef ücretlerle de kendiniz RGB renklerdirme ve masanıza süsler takarak çok güzel bir masa yapabilirsiniz.

Ya da Bu biraz üşendirici ve pekte önemli değil :D derseniz Trendyol arama yerine oyuncu koltuğu yazarak size uygun olan birisini alabilirsiniz. Hazır RGB'li oyuncu masalarıda satılıyordu. Çok fazla seçenek var trendyolda.

Son düzenleme:
çok sağolun bakalım ufak bir alan var masa sandalye ancak sığar istanbul şartları ev küçük 2 çocuk var :D. onların oyuncaklarından yer kalmıyuor. sade düz bir masa ve sandalye ilk tercihim olacak sonrası taşınınca yaparım.

çok sağolun bakalım ufak bir alan var masa sandalye ancak sığar istanbul şartları ev küçük 2 çocuk var :D. onların oyuncaklarından yer kalmıyuor. sade düz bir masa ve sandalye ilk tercihim olacak sonrası taşınınca yaparım.
Çok güzel geleceğe yönelik ve uzun ömürlü kasanız ve monitörünüz oldu. Tekrardan Hayırlı olsun, darısı benimde başıma inşallah. kalın sağlıcakla

Masa koltuk bugün gittim baktım masa ve koltuk bakalım internet üzerinden siparişleri nasıl oluyor sıkıntı yaşanıyor mu?

Ayarlarda neden 144 Hz var 240 yok bir de 3 kablo ile geldi hangi kablo ile kullanmalıyımEki Görüntüle 1741183

Ben masamı internetten almıştım sıkıntı yaşamadım.
Size tahta lar ayaklar falan geliyor siz kendinize göre kuruyorsunuz onu.

Gözden kaçırmışım sadece ölü piksel testi yaptım başka hangi testleri yapmak lazım.

Birde pc gelince onunda testlerini yapmak lazım. Bunu anlatan bir sayfa var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı