8.000 TL'ye kadar RTX 4080 sistem için monitör önerisi

pokebuha

Centipat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar topladım şimdi sıra monitörde.
RTX 4080 ekran kartı i7 13700KF işlemcili PC.
Monitörde aradığım.
27 inç ve üzeri olsun.
2K oyun oynatsın.
Diğerleri ortak MHz yüzksek tepkime süresi vs.
Monitörlerle alakalı hemen hemen hiçbir fikrim yok.
Bütçe 8000.
Curved monitörler nasıl kullanışlı mı yoksa pazarlama taktiği mi?
Curved almak istiyorum ama uzun süre başında durduktan sonra baymasından korkuyorum.
Curved'ler nasıl uzun kullanımda nasıl.
Curved iyi değilse güzel bir düz monitör tavsiyesi verebilir misiniz?
Sistem özellikleri.

son.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim de kullanıyorum. 2K için en ucuz kaliteli monitör. Curved monitörlerde genel olarak ghosting problemi olabiliyor. Pek VA panele yönelmenizi tavsiye etmem.

Bu arada 50K paraya elinizdeki sistemi toplayabilirsiniz. 62K fiyata pahalı olmuş.

Son düzenleme:
Kendim de kullanıyorum. 2K için en ucuz kaliteli monitör. Curved monitörlerde genel olarak ghosting problemi olabiliyor. Pek VA panele yönelmenizi tavsiye etmem.
Hocam aynı fiyata 0.5ms 240Hz AOC var ama dediğiniz gibi VA panel

Son düzenleme:
Hocam aynı fiyata 0.5ms 240Hz AOC var ama dediğiniz givi VA panel
O güzeldir. Bütün VA panellere kötü demiyorum. Onun tepkime hızı gerçekten iyi. İlla Curved almak istiyorum diyenler bakabilir.

Bu arada 50K paraya elinizdeki sistemi toplayabilirsiniz. 62K fiyata pahalı olmuş.
Ürünlerin hepsini aynı marka model cimri akakçe vs tek tek bire bir arattım topladım en ucuz bulduğum yerlerde min 69k fiyat çıktı

50k ya toplanır derken özellik ve ürün düşürüp veya değiştirerek mi toplardınız yoksa başka bilmediğim bir şey mi var. İlk defa topluyorum masa üstü ayrıntılı yazarsanız yarın sabaha kadar iptal etme hakkım var

Bu fiyata kesinlikle 4090 almalısınız ve bu sistem için bence monitör bütçeniz çok düşük kalmış
Büyük fark yaratacaksa 10 12 lere de çıkabilirim var mı tavsiye ettiğiniz monitör

Hocam aynı fiyata 0.5ms 240Hz AOC var ama dediğiniz gibi VA panel
Curved den vaz geçtim gün içinde film vs izliyorum. Galiba Curved buna biraz engel monitörü çevirip koltuğa oturduğunda film izlenmiyor Curved de. Tavsiye edebileceğin düz var mı

Bu nasıl 4k ya girmeye gerek var mı artısı olur mu

Son düzenleme:
Hocam çok acele ettiğiniz bariz belli elinizde bir para var ve bekletmek istemiyorsunuz buda çok belli. Ama anlık heyecan için uzun vadeli pişman olmayın derim. Üstte etiketlenen arkadaşlar bu konuda gayet bilgili yarın size geri dönüş yapacaklardır. Şiddetle Bu sistemi iptal etmenizi öneriyorum. 4090'lı bütçeniz var 4080 alınmaz. Asla.

Monitör olarak FPS oyunlarına önem veriyorsanız ve film/dizi izliyorsanız şiddetle 27 inçlik bir Alienware monitör öneriyorum. Bence dünyada ki en kaliteli paneldir. Ama Ülkemizde stoklarda yok. Sahibinden de alırdım ben şahsen. Tabii Curved monitörler kötü değildir. O sitem için en az 2k çozünürlükte bir monitor olsun yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı