8.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
8000
Farklı tür takılıyor tabi hocam. İster OEM ister XDA ister MDA... Tüm profiller takılabiliyor kısaca. Işık geçirgenliği de tuştan tuşa değişiyor.

Eki Görüntüle 2626292

Tuşların PBT olması dayanaklılığı arttırıyor ama PBT olması ışığı geçirmeyeceği anlamına gelmiyor, lazer kesim ile halledilebilen bir şey. En basitinden side print tuş takımları PBT malzeme ama ışık geçiriyorlar.

Eki Görüntüle 2626297
Çok teşekkürler. Ya ND75 alıp güzel bir pbt keycap alacağım ya da Strix Scope II- G Pro X TKL'ye bakacağım. Varsa öneriniz, açığım.

Çok teşekkürler. Ya ND75 alıp güzel bir pbt keycap alacağım ya da Strix Scope II- G Pro X TKL'ye bakacağım. Varsa öneriniz, açığım.
Asus azoth hariç büyük markaların bu tür klavyelerini bedava verseler kullanmam açıkçası. Çoğu çöp ürün benim gözümde, montaj şekilleri ve yalıtımlarının sıfıra yakın olmasından dolayı ses ve hissiyat olarak custom klavyelerden çok daha kötüler.

Asus Azoth sadece custom klavyelerle aynı seviyede ama o da gereksiz pahalı bir ürün zaten.
Kendi önerdiğim modelleri de birazdan atarım hocam, bütçen geniş olduğu için seçenek çok.

@Periapsis

Bu tarz keycaps sever misin bilemedim ama düşünebilirsin hocam.

Arkadaşların attığı modelleri tekrar atmaya gerek duymadım hocam, onlara ek olarak bunlara da bakabilirsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı