8.000 TL'ye makenik ve TKL klavye önerisi

Bütçe
8000
Mouse zaten G PRO X 2 kasam çok iyi monitörüm idare ediyor kalan tek şey klavye o yüzden klavyeye bu kadar para harcıyorum zaten şu an kullandığımda 3000 lira gibi bir şey ama bozuldu bu sebepten dolayı yenisini alıyorum almışkende en iyisini almak istiyorum böyle bir huyum var.
En pahalısı en iyisi değil ne yazıkki.

Garantisi var. Kendi klavyelerini üretiyorlar ama bu model kendilerinin değil aracılar. 2 yıl garantili. Bir klavyeye 8K vermek delice cidden.

Az önce de birisine yazdım para sıkıntı değil tek eksiğim klavye olduğu için bu kadar harcıycam fakat sizin dediğiniz marka anladığım kadarıyla yurt dışındaki bir markayı Türkiye'de satıyor değil mi?

En pahalısı en iyisi değil ne yazıkki.
tabikide öyle biliyorum fakat bilindik markalar almayı tercih ediyorum bu yüzden pahalı oluyor malesef dediğiniz markayı araştırıcam çok öneriliyor zaten başka yerlerdede

Bırakın bu işleri hiçbir klavye 6900 hak etmez. Oyuna etkisi en az olan şey klavye. 5 senedir mekanik kablolu kablosuz klavye kullanıyorum. İyidir hoştur hepsi tercihen kahverengi ya da kırmızı anahtar. Ucuz pahalı aralarında fark yok. Oyunlarda sadece fare etkiliyor. Beni ilgilendirmez. Ben olsam razen ya da logi alır geçerim ucuz yollu. Fare hangi marka ise.

Acaba bir kere manyetik switchli bir klavye kullandın mı?

Acaba bir kere manyetik switchli bir klavye kullandın mı?

Sorduğum şeyle alkası patlattı.

Adam klavye önerilmesini istemiş öneren kişileri eleştirenler var adam burada 8K ya klavye alınır mı? Dememiş önerin demiş bir şey bilmiyosanız önermeyin önerenleri de eleştirmeyin hocam size en büyük tavsiyem epeyden kendi istediğiniz özellikleri ve fiyatı listeleyin emin olun daha iyi bir sonuç alırsınız.

8000 TL bütçem var. Mekanik, TKL, sesi güzel ve varsa beyaz modeli olan bir klavye arıyorum. Aklımda ASUS ROG azoth var fakat bazıları gereksiz pahalı diyor. Onun yerine önerebileceğiniz bir şey varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ayni butcede bende arayistayim. Nuphy96 kullanıcısıydım. Gümrük olmasa wooting 60he ya da 80he alacaktım. Fakat wraith 75 siyah modelini bu ay sonunda satışa sunacak, direk onu alacağım. Arada nerede ise x2 fark oynuyor. Gerek yok. Sarı sitede de fahiş fiyatlar var. Asus klavyeleride araştırdım, lakin içime nedense sinmedi.

8000 TL bütçem var. Mekanik, TKL, sesi güzel ve varsa beyaz modeli olan bir klavye arıyorum. Aklımda ASUS ROG azoth var fakat bazıları gereksiz pahalı diyor. Onun yerine önerebileceğiniz bir şey varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam 8000 TL vermenize gerek yok ama cok vermek istiyorsaniz "hotswap" bir klavye alin ve Game Power, ASUS, stell series ve Logitech gibi markalardan kacinin hiç birinin hotswap klavyesi yoktur belki ASUS'un 1-2 tane vardir bilmiyorum he bir de hotswap nedir neden bu kadar onemli onu anlatayim size hotswap: Klavyenin switchlerinin cikarila bilmesi anlamina geliyor yani siz hotswap bir klavye alirsaniz omur boyu kullanabilirsiniz cunku klabyenin switchleri bozuldugunda veya tiklama omru bittiginde internetten yeni switch seti alip takabilirsiniz ben asla hotswap olmayan bir klavye onermiyorum eger hotswap olmayan alacaksanda 8000 TL'ye en az 150 milyon tiklama omru olsun saygilarimla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı