8.000 TL'ye mouse ve kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam. Bütçem belli. Kablosuz ürünler istiyorum. Ayrıca aynı marka olursa yazılım açısından daha iyi olur. Kulaklık olarak ses kalitesi ve bassları iyi olan bir şey istiyorum. Mikrofon çok mühim değil. Mouse ufak olmaması gerekiyor elim büyük.

Palm için.
Tutuş şekliniz claw ise Viper V2 Pro.

Daha iyi olabilir. Kablosuz şarj edilebilen ürünler pahalı olduğu için birkaç bin TL fazladan bütçe yazdım.

Yeni çıkan finalmouse markasının ultralıgh X modeline bakabılırsın 189 dolardı galiba 29 gram olacakmış yetişebilirsen 2. el 7-10k arasına satılıyor.

DPI farkımı 30k DPI kullanıyorsun galiba hem hafif hem gecikmesi çok az hem kablosuz ürünler bunlar.

Bütceyle bir alakası yok.

Çok alakası var asgari ücretli biri alamaz ama dediği gibi 100k kazanıyorsa 8K mouse kulaklık için büyük bir para değil.

Ben bu bütçeye sadece mouse değil kulaklıkta istiyorum. Ayrıca artarsa klavye dahil fakat onu konuya yazmadım.

Mouse 5K civarı oluyor 3kyada güzel kulaklıklar var ben birkaç ay önce Viper V2 Pro aldım almasaydım ultralight X alırdım.

3000 TL vermek mantıklı değil ama kazancı çok olunca güzel ürünler kullanmak isteyebilir.

pardon küçük mouse istemiyorum demişsiniz aynı modelin büyük olanını alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı