En fazla 8.000 TL bütçem var ve bana hiçbir sorun yaşamayacağım oyun ayarlarını en yüksekte açacak, kasmadan güzelce oynayabileceğim oyun odaklı (sadece kasa) sistem önerir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.![]()
tabikiHazır sistem olur mu?
Teknobiyotik X1 Nvidia Edition AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RTX2060 Super 8GB, 16GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bunu alabilirsiniz, SSD olarak Kingston HyperX Fury alın tadından yenmez.
Kasanın hava akışı neye göre kime göre iyi değil? Önü tamamen açık resmen, en iyi hava akışını alabileceğiniz kasalardan bir tanesine iyi değil diyorsunuz.Kasanın hava akışı pek iyi değil onun yerine aercool project 7'yi seçebilir bir de dediğin gibi SSD'yi seçerse PC tadından yenmez yanına bir de 144Hz monitör.
Kasanın hava akışı neye göre kime göre iyi değil? Önü tamamen açık resmen, en iyi hava akışını alabileceğiniz kasalardan bir tanesine iyi değil diyorsunuz.
Eğer o kasayı alırsa yanına ayriyeten fan almak zorunda aynı kasadan kullandım hava akışı iyi değil işlemcimi 80 derecelere kadar gördüm kasayı değiştirdim 50 60 geziyor şu anda.
Neden ayrı olarak fan almak zorunda? 4 adet fan ile geliyor kasa.Eğer o kasayı alırsa yanına ayriyeten fan almak zorunda aynı kasadan kullandım hava akışı iyi değil işlemcimi 80 derecelere kadar gördüm kasayı değiştirdim 50 60 geziyor şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.