8.000 TL'ye RTX 4060 sistem için monitör önerisi

Bütçe
8000

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Yeni sistem aldım Ryzen 5 5600 işlemcili, RTX 4060 ekran kartlı. Normalde RX 6750 XT alıp 2K monitör almayı düşünüyordum ama bu sistemi ucuza bulunca bunu aldım. 4060 için 2K kartı değil diye biliyorum ama FPS oyuncusu değilim, nadir oynarım, Valorant falan hiç oynamam.

Sizce hikayeli oyunlar için 2K monitör alsam kart buna yeter mi? İlk sorum bu. Ben şahsen şimdi yetse bile yeni çıkan oyunlarda sıkıntı yaşatacağını düşünüyorum, 2K monitörü de 1080P'ye düşürdümü orijinal 1080p monitör gibi HD olmuyormuş araştırdığım kadarıyla o yüzden 1080p monitör almak şu anki fikrim.

O zaman.

AOC 24G4X vs Lenovo Legion R25i-30 vs LG UltraGear 24GN65R-B​

Diyorum ve sözü size bırakıyorum.(alternatif monitör tavsiye edebilirsiniz sebep belirtirseniz sevinirim)

Bu arada AOC ile Lenovo arasında AOC için kontrastı daha iyi diye onu tercih etmelisin diyenler olmuş. LG hakkında bir bilgim yok akakçede popülerler arasında diye buraya aldım

Son düzenleme:
@heretictheloner 2K oynatmaz o kart mecburen 1080P oynayacak çamur gibi görüntü olacak. r25i-30 bende var güzel monitör tavsiye ederim.
Doğruymuş bildiğim o zaman 2K'yı 1080p'ye düşürdümü görüntü çamurlaşıyor.

AOC ile Lenovo arasında AOC için kontrastı daha iyi diye onu tercih etmelisin diyenler olmuş. LG hakkında bir bilgim yok akakçede popülerler arasında diye buraya aldım

@MeReKGs67 Açıkçası kağıt üstüne göre değilde ben kendi deneyimlerime göre aktarayim sana. R25i-30'un renk kalitesinden çok memnun kaldım ve hoperlör kalitesi çok iyi. Aynı zamanda ayakları çok sağlam böylelikle monitörün düşme şansı azalıyor. Eğer diğer monitörlerden kullanıcı çıkarsa onlarda deneyimlerini yazarsa iyi bir sonuç yakalayabilirsin.

@MeReKGs67 Açıkçası kağıt üstüne göre değilde ben kendi deneyimlerime göre aktarayim sana. R25i-30'un renk kalitesinden çok memnun kaldım ve hoperlör kalitesi çok iyi. Aynı zamanda ayakları çok sağlam böylelikle monitörün düşme şansı azalıyor. Eğer diğer monitörlerden kullanıcı çıkarsa onlarda deneyimlerini yazarsa iyi bir sonuç yakalayabilirsin.
Teşekkürler, AOC kullananları bekliyoruz konuya o zaman :D Diğer LG monitör hakkında bilgin var mı peki?

@MeReKGs67 Direkt LG'yi ele derim ben fiyat olarak iki üründen de pahalı ve özellik olarakta düşük kalıyor. AOC için forumda öneriliyor onu sadece söyliyim.

1724603901422.png

LG 4 gün önceye kadar 3.5K'mış o zaman bakılabilirdi. :D

@MeReKGs67 Direkt LG'yi ele derim ben fiyat olarak iki üründen de pahalı ve özellik olarakta düşük kalıyor. AOC için forumda öneriliyor onu sadece söyliyim.

Eki Görüntüle 2294016

LG 4 gün önceye kadar 3.5K'mış o zaman bakılabilirdi. :D
1-2 Bin TL fiyat farkı önemli değil amaç adam gibi bir şey olsun :D Evet AOC menüsü kötü haricinde öneriliyor sanırım

Hocam bir de AOC alacaksam nereden alayım sizce Sinerji, Trendyol, Hepsiburada, İncehesap? Neredeyse hepsi aynı fiyata satıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı