Çözüldü 8.1 Bellek Sorunu - Bilgi kaybını önlemek için programı kapatın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Narsil

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam bilgisayarımı 8.1'e güncelledim.

Oyunlardayken bellekle ilgili bir problem uyarısı alıyorum. Bilgi kaybını önlemek için programı kapatın yazılı bir uyarı. Görev yöneticisinden baktığımda belleğin anormal gözükmediğini görüyorum.

Çok teşekkür ederim ilgilendigin için sorun çözüldü.

- - - Güncellendi - - -

Bellek sorunu hallolmamış az önce tekrar aldım ve 15 dakika arayla sürekli devam etti oyunu oynanamaz çile haline getirdi.

8gb ram
Nvidia GeForce 755M
İntel i7 4700MQ CPU

Yardımcı olmanı umuyorum ciddi ciddi oyun oynayamaz hale geldim. Ya da en kötüsünden tekrar Windows 8e nasıl dönebilirim onu söylesen.

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem --> Gelişmiş Sistem Ayarları --> Gelişmiş sekmesi --> Performans --> Ayarlar --> Gelişmiş sekmesi --> Sanal Bellek --> Değiştir --> Tüm sürücülerde disk belleği boyutunu otomatik yönetin tikini kaldırın.

İki ayrı harddiskiniz varsa veya hddyi ikiye bölümleyip Windowsun kurulu olmadığı sürücüyü (genelde D: sürücüsüdür) seçip. Resimde verdiğim değerleri girin. Windowsun kurulu olduğu dizin (genelde C: sürücüsüdür) disk belleği dosyası yok olarak seçip ayarla diyin.

İşlemin ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim deneyip sonucu yazacağım.

- - - Güncellendi - - -

Sorun çözüldü teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı