8.1 Industry Pro disk kullanımı %99 , %100

Nimix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8.1 Industry pro kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda disk kullanımı %99 , %100 gösteriyor. 5-10 dk sonra düzeliyor ama arada sırada kontrol için baktığımda %99 olarak gözüküyor. Tüm güncellemeler kurulu HD tune programında herşey Ok yazıyor problem nerede olabilir ?

Başlangıçta %100 kullanım normal. SAbit disk olan sistemlerde olmazsa olmaz bir durum. Sistem gereken servisleri başlatıyor, bu da haliyle diski yoruyor. Arada sırada baktığınızda da %100 olarak görüyorsanız bilin ki diskte işlem yapılıyordur. Diski kullanan programları kontrol edin.

Başlığa gelince, bu sorunun Windows 8.1 ile bir ilgisi yok.

Başlangıçta %100 kullanım normal. SAbit disk olan sistemlerde olmazsa olmaz bir durum. Sistem gereken servisleri başlatıyor, bu da haliyle diski yoruyor. Arada sırada baktığınızda da %100 olarak görüyorsanız bilin ki diskte işlem yapılıyordur. Diski kullanan programları kontrol edin.

Başlığa gelince, bu sorunun Windows 8.1 ile bir ilgisi yok.
İşte bakıyorum diski kullanan program en fazla 3 - 5 mb kullanıyor gözükmüyor da anlam veremiyorum niye böyle oluyor. Başlangıçta tamam hızlı açılıyor, servisleri sonradan başlatıyor diye düşünüyorum ama sonradan böyle olması ilginç.

5oVovq.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı