jotarokujo
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, 8-10k bütçem var buna en uygun 2K, pivot, 180Hz ve üzeri, 27inç, IPS panel monitör önerebilir misiniz?
Amazon.com.tr
www.incehesap.com
Şu iki monitör arasında kaldım kafam çok karıştı bunlardan birisini alacağım muhtemelen ama kararı veremiyorum. Hikayeli oyun da oynarım, dizi de izlerim, rekabetçi fps oyunda oynarım.
Amazon.com.tr
MSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Şu iki monitör arasında kaldım kafam çok karıştı bunlardan birisini alacağım muhtemelen ama kararı veremiyorum. Hikayeli oyun da oynarım, dizi de izlerim, rekabetçi fps oyunda oynarım.
Gerekliyse fiyatı yukarılara çıkartabilirim 15kya kadarArkadaşlar merhaba, 8-10k bütçem var buna en uygun 2K, pivot, 180Hz ve üzeri, 27inç, IPS panel monitör önerebilir misiniz?
Amazon.com.tr
![]()
MSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Son düzenleme: