Çözüldü 8.1'de oyunlar kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben yeniyim, kızgın mesajlar gördüm anlamını bilmiyorum. Eskiden 10 kullandığına gore desteklediğini duşundum. Amacım tavsiye vermekti. Dolar uçtuğu için yağacak bir şey yok. 19 TL'ye 2. el Windows 10 yaklaşık 2 yıldır sorunsuz.
Bilgi paylaşmak içindir. Saygılar.

Ben yeniyim, kızgın mesajlar gördüm anlamını bilmiyorum. Eskiden 10 kullandığına gore desteklediğini duşundum. Amacım tavsiye vermekti. Dolar uçtuğu için yağacak bir şey yok. 19 TL'ye 2. el Windows 10 yaklaşık 2 yıldır sorunsuz.
Bilgi paylaşmak içindir. Saygılar.
Hocam noktolama işaretlerine dikkat edin 1 gün ban yersiniz :D Buranın bazı garip insanları yapar böyle şeyleri.

Dediğin oldu. Banlandım. Türkçem zayıf. Sağlık olsun. Napalim.
hdd/sdd olsun Win 10. any Edition iyidir.
Win 8 en sorunlusudur, 8,1 daha iyi ama sıkıntı cok yuksek.
Ucuza 2.el alabileceginiz yerleri arastirin. 20-30 k uzeri satısı olan guvenilir yerler var.
1 kullanıcı Win Home 4-9 USD arasi. Haklısınız dolarla maas almiyorsunuz ama fiyatlar bu.
2 saat harca yan komsunun cimlerini biç. En az 10 USD alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı