8+4 pin CPU soketli anakart 8 pin ile kullanılabilir mi?

Attığınız link'te ürünü göremedim ama sertifikalı ürün "aerocool kcas 600w" orta-alt seviyeye hitap eden bir model biraz sesli çalıştığı söyleniyor.
Sesi fazla değil hatta normal derecede. Ne kadar iyi bilemem ama.
Şöyle bi durum var birde. PCI Express'te bir adet 8pin güç kablosu boşta. Ben kablo seti almıştım hem kabloları uzatmak için hemde kasa içi görüntü için. Bu boşta olan PCI Express güç kablosundan birini anakart güç pinlerine taksam ne olur? Uyumsuzluk olur mu?

600w fabrika ayarlarındaki Oc için yeterli olur merak etmeyin.
Şöyle bi durum var birde. PCI Express'te bir adet 8pin güç kablosu boşta. Ben kablo seti almıştım hem kabloları uzatmak için hemde kasa içi görüntü için. Bu boşta olan PCI Express güç kablosundan birini anakart güç pinlerine taksam ne olur? Uyumsuzluk olur mu?

Hayır o olmaz biri cpu güç slotu(sizde eksik olan) diğeri pci-e güç slotu aynı şeyler değil. Zaten soketleri bile uymaz birbirine.

Son düzenleme:
Soket yapıları çok benziyor birbirlerine ondan sormak istedim uzatma imkanımda var.
Görünüm olarak benzer ama uçlarındaki geometrik şekilleri ve sıralamaları birbirinden farklıdır takmaya çalışınca girmez cpu girişine. Uzatma dediğiniz PCI-e'i gene PCI-e olarak uzatır uçları gene aynıdır.

Görünüm olarak benzer ama uçlarındaki geometrik şekilleri ve sıralamaları birbirinden farklıdır takmaya çalışınca girmez cpu girişine. Uzatma dediğiniz PCI-e'i gene PCI-e olarak uzatır uçları gene aynıdır.
Uzatma dediğim beyaz renkli kablo seti işte.
Fabrikasyon OC için 8pin yeterli yani değil mi? El ile OC yapmayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı