8.46 TL Google Play bakiyesini harcamak

Para artıyor başka üstüne bir öneriniz var mı?
Google Play'e pek hakim değilim. Hoşunuza giden kitapları alabilirsiniz, çoğu ucuz. 2, 3, 5₺ gibi fiyatları oluyor genelde. Ya da izlemek istediğiniz bir filmi uygun fiyata bulursanız kiralayıp izleyebilirsiniz.

Ya da eğer biraz bekleyip anketlerden biraz daha biriktirirseniz bir aylık öğrenci üyeliği alabilirsiniz Spotify'a. Yoksa tabii ki.

Mesela Tenet kiralayabilirsiniz 5,99₺.

Google Play'e pek hakim değilim. Hoşunuza giden kitapları alabilirsiniz, çoğu ucuz. 2, 3, 5₺ gibi fiyatları oluyor genelde. Ya da izlemek istediğiniz bir filmi uygun fiyata bulursanız kiralayıp izleyebilirsiniz.

Ya da eğer biraz bekleyip anketlerden biraz daha biriktirirseniz bir aylık öğrenci üyeliği alabilirsiniz Spotify'a. Yoksa tabii ki.

Hocam ben bu Spotify öğrenci paketinden memnun değilim. Yani sadece üniversite için olması çok saçma. Liseye gidiyorum faydalanamıyorum.

Müzik dinlemeyi seviyorsan Poweramp Equalizer güzel bir uygulama. Geçen gün yanlışlıkla satın aldım fakat ayar yapınca çok fark ettiriyor.

Uzun süreli kullanımda yararının olacağını düşündüğüm uygulamayı fotoğraf olarak ekledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210317-215442_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20210317-215442_Google Play Store.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 41

Mesela Tenet kiralayabilirsiniz 5,99₺.
İyi filmler biraz pahalı uygun olanları da var dediğiniz Tenet gibi ama film için harcamak istemiyorum. Spotify var zaten o yüzden ona da ihtiyacım yok. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı