8 adet RTX 3080 için PSU önerisi

djosidj

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi, 8 adet ekran kartını kaldiracak kaliteli PSU'ya ihtiyacım var. 2 adet alacağım.
3080 girişleri 3 adet 6+2 pin istiyor. Yani 24 adet 6+2 pine ihtiyacım var. Böyle bir PSU var mıdır? Kaliteli olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu anlamadığım için soruyorum.
Şimdi 2 adet alacaksınız ve 1 tane PSU 8 adet 3080 için mi?
Yoksa 1 tane PSU 4 adet 3080 için mi?

Adaptörle olacak iş değil, bir PSU'da 4 tane 8 Pin güç bağlantısı olur, yani 1 ekran kartına 1 PSU anca yetiyor. İnsanların bu kartlarla mining yapmamasının sebebi o zaten. 8 tane 3080 almak yerine 20 tane 2060 alıyorlar.
Anladim asus tüf gaming 2 tane 8 pin girişi istiyor zotac modelinde öyle onları alicaz mecbur ozaman

Anladim ASUS TUF Gaming 2 tane 8 pin girişi istiyor Zotac modelinde öyle onları alacağız mecbur o zaman

Henüz almadıysanız hiç girmeyin bence ETH mining aşırı zorlaştı, diğer coinlerle de o kartları amorti edene kadar muhtemelen 1-1,5 yıl geçer. Her şeyi geçtim ekran kartı stokları düzelmeye başladı ve doğal olarak fiyatlar da, bu yüzden şu an 10 bin lira olan bir kart seneye zaten en fazla 3-4 bin lira olacak. Ayrıca şu an piyasada LHR olmayan sıfır kart bulmak imkansız, eğer ETH mining yapma gibi bir planınız varsa hiç girişmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı