8 adet RX 550 ile madenciliğe başlanabilir mi?

Eski nesil RX serisi verimli diye biliyorum. RX 6000 serisi verimli değilmiş. Da öyle demişti videosunda :D

Öyle bile olsa miningcilerin yarısı 570-580 kullanıkları için AMD mining için çok daha iyi.
Hiç 1650 veya 1660 ile mining yapan gördün mü?

Merhaba, amacım milyarlar kazanmak değil. Sadece ben ek gelir için madencilik yapmak istiyorum ve fiyatı uygun şu an RX550 4GB var. Sizce 8 adet RX550 ile bu işe girilir mi?

Yakın fiyatlara RX560 daha mantıklı bir seçim olacaktır. 8 adeti (RX560) aylık tahmini 600TL civarı kar bırakır. Tabii eski kaldım biraz şuan zorlaştı diyorlar iyisi mi calculator sitelerinden hesaplayın.

O zaman en iyisi RX 580 8GB stoklarını beklemek. Sizce o zaman aylık 1000₺ veya üstü getiri elde edilir mi? Amacım küçük bir yapı inşa etmek ve içine rig kurmak. Çatıya da güneş paneli yerleştirmek.

Yakın fiyatlara RX560 daha mantıklı bir seçim olacaktır. 8 adeti (RX560) aylık tahmini 600TL civarı kar bırakır. Tabii eski kaldım biraz, şu an zorlaştı diyorlar, iyisi mi calculator sitelerinden hesaplayın.

4 adet 580 8 GB alırsa (tanesi 2100 olarak hesapladım) ve bu kartlarım her biri Undervolt yapılmış halde 25 Mh/s kazsa ayda 1600 lira falan para bırakıyormuş.

Screenshot_20210203-122315.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı