8 ay önce alınan laptopta ölü pixel var

Bir nokta olduğunu söylediniz mi? Çünkü bana kaç tane nasıl diye sormuştu tek bir adet deyince de garantiye girmez demişti.

Evet. Sol hoparlorden ses bazen az geliyor benim cihazdan. Bununla beraber yazdım. Bana anlaşmalı kargo kodu ve adres verdi. Aramadım ben hocam. Live chatten yazdım. İsterseniz sizde şansınızı deneyin derim. Lenovo Support sitesinden bizimle irtibata geçine basın. Sonra burada paylaştığım görseldeki yazıyı bulup oradan chatten müşteri hizmetlerine yazın. Bana sonucu söylersiniz hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-02 154317.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-02 154317.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 20
Evet. Sol hoparlorden ses bazen az geliyor benim cihazdan. Bununla beraber yazdım. Bana anlaşmalı kargo kodu ve adres verdi. Aramadım ben hocam. Live chatten yazdım. İsterseniz sizde şansınızı deneyin derim. Lenovo Support sitesinden bizimle irtibata geçine basın. Sonra burada paylaştığım görseldeki yazıyı bulup oradan chatten müşteri hizmetlerine yazın. Bana sonucu söylersiniz hocam.
benim 2 seneyi geçti yanlış değilsem garantisi bitti diye biliyorum. asğ alt köşedeydi ölü pixel sadece siyah arka planda belli ediyordu kendini çok fazla rahatsız etmedi beni ben de bidaha servisle bile görüşmedim.

Benim 2 seneyi geçti yanlış değilsem garantisi bitti diye biliyorum. Asğ alt köşedeydi ölü pixel sadece siyah arka planda belli ediyordu kendini çok fazla rahatsız etmedi beni ben de bir daha servisle bile görüşmedim.

Sıkışmış pixel olabilir mi hocam. Sadece siyahta belli ediyorsa sıkıntı yapmaz. Benimki her renkte belli ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı