Haklısınız ama servis bana öyle demişti. Siz de bir arayıp görüşün isterseniz.
Ayıplı ürün sonuçta. Birazdan arayacağım.
Haklısınız ama servis bana öyle demişti. Siz de bir arayıp görüşün isterseniz.
aradıktan sonra beni de bilgilendirirseniz sevinirim.Ayıplı ürün sonuçta. Birazdan arayacağım.
Aradıktan sonra beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
evet aynenTabii hocam. Sizin ürün GTX 1650 olan mı?
Evet aynen
bir nokta olduğunu söylediniz mi? çünkü bana kaç tane nasıl diye sormuştu tek bir adet diyince de garantiye girmez demişti.Hocam bana adres verdi, yarın servise yolluyorum.
Bir nokta olduğunu söylediniz mi? Çünkü bana kaç tane nasıl diye sormuştu tek bir adet deyince de garantiye girmez demişti.
benim 2 seneyi geçti yanlış değilsem garantisi bitti diye biliyorum. asğ alt köşedeydi ölü pixel sadece siyah arka planda belli ediyordu kendini çok fazla rahatsız etmedi beni ben de bidaha servisle bile görüşmedim.Evet. Sol hoparlorden ses bazen az geliyor benim cihazdan. Bununla beraber yazdım. Bana anlaşmalı kargo kodu ve adres verdi. Aramadım ben hocam. Live chatten yazdım. İsterseniz sizde şansınızı deneyin derim. Lenovo Support sitesinden bizimle irtibata geçine basın. Sonra burada paylaştığım görseldeki yazıyı bulup oradan chatten müşteri hizmetlerine yazın. Bana sonucu söylersiniz hocam.
Benim 2 seneyi geçti yanlış değilsem garantisi bitti diye biliyorum. Asğ alt köşedeydi ölü pixel sadece siyah arka planda belli ediyordu kendini çok fazla rahatsız etmedi beni ben de bir daha servisle bile görüşmedim.
bilemiyorum ki. siyah arka planda kırmızı olarak belli ediyor ama diğer renklerde belli etmiyor pekSıkışmış pixel olabilir mi hocam. Sadece siyahta belli ediyorsa sıkıntı yapmaz. Benimki her renkte belli ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.