8 bin TL civarına düşük sistem önerisi

Berahino

Femtopat
Daha fazla  
Selam sıfır bir sistem toplamak istiyorum. Alt seviye olması problem değil. RX 550 i5 3470'li. Hazır sistemler satılmakta ama Izoly gibi markalardan alışveriş yapma diyor herkes. Kasa ve monitör hariç 7 8 kya toplama imkanım var mı varsa iletir misiniz teşekkür ederim. (ikinci elin mantıklı olduğunu biliyorum ama sıfır toplamam mümkün mü)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır imkansız hocam sarı sitede veya sosyal medyada güvenilir sıfıra yakın ikinci el sistem satan kişiler var onlara göz atabilirsiniz.

Selam sıfır bir sistem toplamak istiyorum. Alt seviye olması problem değil. RX 550 i5 3470'li. Hazır sistemler satılmakta ama Izoly gibi markalardan alışveriş yapma diyor herkes. Kasa ve monitör hariç 7 8 kya toplama imkanım var mı varsa iletir misiniz teşekkür ederim. (ikinci elin mantıklı olduğunu biliyorum ama sıfır toplamam mümkün mü)

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...masaustu-masaustu-bilgisayar-1145661704/detay şöyle bir şey olabilir daha iyileride vardır bence.

Hocam ikinci elde ne deseniz haklısınız çok daha mantıklı ama sıfır almam gerekiyor .Bu sistemlerin sorunlu olduğunu , ekran kartını sahte taktıklarını duymuştum ama sistemin aynısı ekran kartsız da satılıyor . Kesin sorun yaşarmıyım bunun bu fiyata olmasının sebebi nedir . Ayriyetten 8k civarina sıfır alınabilecek max sistem nedir apu ve apu olmayan. Çok teşekkür ederim.

2.el rahat güzel sistem toplanılır o paraya.
Msi H310M 800 Tl
GTX 1060 6 GB 2300 TL
İ3 8100 1250 TL
16 GB DDR4 RAM 800 TL
500W PSU 300 TL
BOŞ KASA 350 TL
500 GB HD 250 TL
=6050 TL +500 TL

Hocam ikinci elde ne deseniz haklısınız çok daha mantıklı ama sıfır almam gerekiyor. Bu sistemlerin sorunlu olduğunu, ekran kartını sahte taktıklarını duymuştum ama sistemin aynısı ekran kartsız da satılıyor. Kesin sorun yaşar mıyım bunun bu fiyata olmasının sebebi nedir? Ayrıyeten 8K civarina sıfır alınabilecek Max sistem nedir APU ve APU olmayan. Çok teşekkür ederim.

Izoly Turbox gibi markalar 12 yıllık ikinci el ürün kullanıyorlar. Parçaları aşırı kalitesiz. Bu fiyata ikinci el sistem toplamanız ya da üstüne para koyup APU sistem almanız gereklidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı