8 bin TL monitör önerisi

Bütçe
8000
Fiyatını haketmeyen bir model. Kötü bir ürün değil fakat fiyatını hakeder mi tartışılır. Kalite olarakta güzel bulmuyorum. O fiyatlarda daha iyi monitör bulunabilir;

Fiyatını haketmeyen bir model. Kötü bir ürün değil fakat fiyatını hakeder mi tartışılır. Kalite olarakta güzel bulmuyorum. O fiyatlarda daha iyi monitör bulunabilir;

Hocam o zaman geldiğinde açmadan direk iade mi edeyim? Bu arada Hepsiburada Teknorya satıcısından aldım iade kabul ederler değil mi?

Hocam o zaman geldiğinde açmadan direk iade mi edeyim? Bu arada Hepsiburada Teknorya satıcısından aldım iade kabul ederler değil mi?
Açmadan edilebiliyorsa direkt iade edin hocam, Hepsiburada'nın iade koşulları hakkında bir bilgim yok maalesef. İade edemezseniz de çokta sıkıntı değil, üzeceğini düşünmüyorum.

Açmadan edilebiliyorsa direkt iade edin hocam, Hepsiburada'nın iade koşulları hakkında bir bilgim yok maalesef. İade edemezseniz de çok da sıkıntı değil, üzeceğini düşünmüyorum.

Hocam Lenovo'nun tasarımını beğenmedim MSI'den devam etsem olmaz mı ya? :D yarın gelecek zaten. Bence yine de kaliteli monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı