8 bin TL RTX 2060 sisteme Intel işlemci önerisi

xdag15

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,

• Ekran kartım: RTX 2060.
  • İşlemcim: i3 10100F.
  • RAM: 16 GB DDR4.

Böyle bir sisteme sahibim ama özellikle son zamanlarda oyunlarda FPS düşüklüğü yaşamaya başladım. İşlemciden kaynaklı olduğunu düşünmekteyim, ekran kartımla uyumlu çalışacak bir işlemciye ihtiyacım var. Apex Legends oynuyorum FPS düşüklüğü fazlasıyla sıkıntı oluyor. Bütçe konusunda 6-7-8 diyebilirim.

Sadece de işlemciye bağlamamak lazım ama. Düz 2060 ömrünü doldurdu sayılır artık, 6GB VRAM ile 2025'te çok zor artık. Tabii bu durumu sadece Apex'te ve işlemci temelli oyunlarda yaşıyorsanız ayrı, o zaman işlemci değiştirmeniz şart.

Sadece de işlemciye bağlamamak lazım ama. Düz 2060 ömrünü doldurdu sayılır artık, 6GB VRAM ile 2025'te çok zor artık. Tabii bu durumu sadece Apex'te ve işlemci temelli oyunlarda yaşıyorsanız ayrı, o zaman işlemci değiştirmeniz şart.
Bence bu konuda yanlışsın. RTX4050 kullanıyorum ve 6GB vrame göre gayet iyi performans alıyorum. 2060 2025 te bile okeydir bence.

Bence bu konuda yanlışsın. RTX4050 kullanıyorum ve 6GB vrame göre gayet iyi performans alıyorum. 2060 2025 te bile okeydir bence.
Yok hocam iyi değil, alakası yok hatta. Ben 2060'a laf ediyorum çünkü zaten kendim 2060 Super kullanıyorum. 2060S'te 8GB VRAM olmasına rağmen güncel oyunlarda yetmiyor artık gücü, örnek olarak son çıkan Assassin's Creed Shadows'u frame generation ayarları kalite olacak şekilde Medium ayarlarda anca sabit 60 FPS oynatıyor. 2000 serisinin 2080 grubu hariç ömürlerinin sonu geldi artık. 4050'de aynı bu arada, iyi performans veren bir kart değil. O size göre iyi performans vermiş olur ama genel olarak bakıldığında 4050 çok çok giriş-orta seviyesi kart.

Hocam doğru söylüyorsun şu anlık hikayeli oyunları ps5 üzerinden oynuyorum pc için genellikle rekabetçi oyunları oynuyorum grafik fazla önemli olmuyor ilerisi için değiştirmeyi düşünüyorum ekran kartını ama şu anlık önceliğim işlemci güzel bir işlemci alıp ilerde ekran kartını da değiştirmeyi düşünüyorum önerin var mıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı