8 bin TL sistem toplama önerisi

En düşük fiyatı atmış direkt üstelik attığı anakart da H410M yani mATX en azından ATX almak B450 falan almak daha mantıklı 2x8 için.
Dediğin şey kadar mantıksız birşey hayatımda görmedim. Her neyse güzel bir sistem önerisi attım gerisi konu sahibine kalmış umarım en azıdan 5600G sistemi alır. 1030 sistem tam anlamıyla çöpten başka birşey değil.

Dediğin şey kadar mantıksız bir şey hayatımda görmedim. Her neyse güzel bir sistem önerisi attım gerisi konu sahibine kalmış umarım en azıdan 5600G sistemi alır. 1030 sistem tam anlamıyla çöpten başka bir şey değil.

Attığında bütçeyi en düşük yapıp karşına ilk çıkanı atmışsın yorumları leş bro attığın hiçbiri alınmaz RAM dışında.

Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (AH4U16G32C28Y7GAA-2) - incehesap.com

Ekran kartına 2000TL bütçe kalıyor. 0 kart alınmaz bu paraya hepsi çöp bu bütcedeki. Gtx 1060 alabilirsin 2.el. Ama senin yerinde olsam 2500TL yr gtx 1660S alırdım. Çok daha iyidir.
Çok sağolun hocam. Elinize sağlık. Rx 580 ile kullanmak istiyorum. Ona bir bakma şansınız var mı? Sağlam bir Rx 580 500 tlyi gözden çıkartmak mecburiyetinde galiba.

Şu an bende JamesDonkey 250gb sata ssd var. O ssd'yi fiyattan düşerek bulursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çok sağolun hocam. Elinize sağlık. Rx 580 ile kullanmak istiyorum. Ona bir bakma şansınız var mı? Sağlam bir Rx 580 500 tlyi gözden çıkartmak mecburiyetinde galiba.

Şu an bende JamesDonkey 250gb sata ssd var. O ssd'yi fiyattan düşerek bulursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Rx 500 serisi önermiyorum. Wattman hataları çok sık yaşanıyor. En kötü GTX 1060 al. Aralarında Fps farkı yok zaten. Bu arada 2500TL bile olsa 0 düzgün kart bulamazsın. Param güvende ile sahibinden üzerinden Temiz Gtx 1060 - 1660 - 1660S öneririm.

Çok sağ olun hocam. Elinize sağlık. RX 580 ile kullanmak istiyorum. Ona bir bakma şansınız var mı? Sağlam bir RX 580 500 TL'yi gözden çıkartmak mecburiyetinde galiba.

Şu an bende James Donkey 250GB SATA SSD var. O SSD'yi fiyattan düşerek bulursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

SSD varsa ben hallederim.

RX 500 serisi önermiyorum. WattMan hataları çok sık yaşanıyor. En kötü GTX 1060 al. Aralarında FPS farkı yok zaten. Bu arada 2500TL bile olsa 0 düzgün kart bulamazsın. Param Güvende sahibinden üzerinden temiz GTX 1060 - 1660 - 1660S öneririm.

Az önce 1030'a kötü diyen şimdi 1060 diyor: D

Rx 500 serisi önermiyorum. Wattman hataları çok sık yaşanıyor. En kötü GTX 1060 al. Aralarında Fps farkı yok zaten.
Hocam ben mi yanlış bakıyorum bilmiyorum ama şu an en ucuzu 7 bin tl.

SSD varsa ben hallederim.

Var hocam evet. Bakarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam aklımda olanlar arasında 1. sırada.

Kral ekran kartının markası pek bilindik değil. Yorumları da bir tık kötü gözüküyor. En düşük fiyat olduğu için mi direkt attınız yoksa bir tecrübeniz var mı? Hiç duydunuz mu?

Farklı satıcıdan alabilirsiniz hocam örnek olarak attım.

Dostum bilgin yoksa cidden yazma. 1030 ile 1060 arasında dağlar kadar fark var. Bırak adama yardım edelim. Kafasını karıştırıyorsun.

Hocam ben mi yanlış bakıyorum bilmiyorum ama şu an en ucuzu 7 bin TL.

Var hocam evet. Bakarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaş bir organından uyduruyor 500 serisinde WattMan falan yok arkadaşımla 3 yıldır her türlü oyunu oynadık 1 tane WattMan hatası almadı RX 570 kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı