8 bin TL sistem toplama önerisi

Ekran kartı.

İşlemci.

Anakart.

RAM.

Frisby FC-9415G 500W Double Slim Ring Fan Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com kasa+PSU

Gayet iyi sistem.

Pekala hocam attığınız sistem üzerine tekrardan attığınız ekran kartı GTX 1060'ı almak mantıklı geliyor. Çok sağ olun.

Yeni attığım daha iyi bence hocam.

@Serquis trollemekten başka napıyorsun hocam? Niye haha attın? Gayet güzel sistem.
Kasa ve psu rezalet ve sistem neredeyse full 2.el. Full 2.el alınacaksa bile 1400 ryzen 5 2600 e verildiği nerede görülmüş? 100TL - 200TL daha koy ryzen 5 3600 var zaten.

İyi sayılabilecek bir sistem dizmişsin ama yarısı 2.el. Kasa ve PSU da Allah'a emanet.

Hocam kusura bakma da ekran kartının 0'ı zaten 3-4K 2. el olanları en azından gerçek duran yani sahte olmayan ve mining görmemiş seçmeye özen gösterdim.

Kasa ve PSU rezalet ve sistem neredeyse Full 2.el. Full 2.el alınacaksa bile 1400 Ryzen 5 2600'e verildiği nerede görülmüş? 100TL - 200TL daha koy Ryzen 5 3600 var zaten.

O konuda haklısın ama kasa ve PSU rezalet değil en azından bu bütçeye değil.

Pek zannetmiyorum. Olamaz demiyorum ama RX580 i 2. el alabilir.
Alınabilir tabii ama riskli biraz Rx 590 mağduruyum Rx 500 serisinde biras fazla wattman hatası var.

O konuda haklısın ama kasa ve PSU rezalet değil en azından bu bütçeye değil.
Gayet de rezalet. 950tl Deepcool 550w psu var zaten. 1000TL de gamecase kasa var biraz daha ver iyisini al hesabı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı