Creality, Ender 3'ten başlayarak aynı üründe ufak değişiklikler yaparak toplamda 5 ürün çıkardı, eski modellerdeki sorunlar yenilerin de çoğunda old. İçin kaynak çok geniş.
N4 daha yeni çıktı, N3 gibi de pek değil. Yeni olan bir üründe Ender 3 serisinde old. Gibi kaynağa ulaşman imkansız, aynı şekilde Creality K1 alsan da aynı durum geçerli olur.
N4 inceleme ve kurulum videoları mevcut, kendi YouTube siteleri de var. Takıldığında kime sorarsın bilmiyorum, benimki de sadece bir haftalık.
Benden başka forumda elinde olan var mı bilmiyorum.
Reddit'de kullanıcı sayfası mevcut ama bilenden çok bilmeyenlerin oluşturduğu bir grup şimdilik, gerçi hep öyle olur.
N4, çok daha iyi, hatta kıyaslanmayacak kadar iyi ama yeni old. İçin herkes kendi kararını kendi vermeli. Aşağıdaki konuda ürüne ait biraz daha detay yazdım.
Bana birkaç seçenek sunabilen var mı? Max 10.000 TL bakıyorum veya benim şu ana kadar bulduklarında en iyi 3D yazıcı modelini söyliyebilir misiniz? 1. Ender 3 V2 Neo. 2. Elegoo Neptune 4. 3. Anker Maker M5C. Ben bunun aralarından en iyisi olduğunu düşünüyorum, bu model 10.000TL'yi geçiyor ama...