8 bin TL'ye telefon önerisi

Arkadaşlar uzun süreli kullanmayacağım. Daha iyisini alacağım fakat 3-4 ay tutması gerek. Telefonumun ekranı kırıldığı için yenisini alacağım. Eğer ekranı yaptırırsam 3. ekran yaptırışım olacak ve telefon zaten çok iyi bir şey değil yavaş bir telefondu.

Hocam o zaman arkadaşların önerdikleri telefonları alabilirsiniz ben uzun vadede kullanacağınızı düşünerek cevap verdim.

Aslında daha büyük bütçe için bir konu açmıştım ama bütçeyi indirip daha kısa süreli kullanmaya karar verdim. Elimde başka telefon kalmadığı için alacağım.

Evet her zaman bir şeyi okumadan veya anlamadan yaptığım için kaybediyorum şu mesajı okumadan cevap vermişim resmen😅

Arkadaşlar realme 9 pro almayı planlıyorum. İşlemci ve kamera açısından a16 dan daha iyi performans verdiğini gördüm ve telefonun hızlı olması benim için önemli. Yazılımsal ve ekran olarak a16 daha iyi deniyor ama bana ekrandan çok hızlı bir telefon lazım zaten çok uzun yıllar kullanmayacağım.

İkinci el Samsung S20+ alırsın o paraya.
2. el almak istemiyorum.

Arkadaşlar realme 9 pro almayı planlıyorum. İşlemci ve kamera açısından a16 dan daha iyi performans verdiğini gördüm ve telefonun hızlı olması benim için önemli. Yazılımsal ve ekran olarak a16 daha iyi deniyor ama bana ekrandan çok hızlı bir telefon lazım zaten çok uzun yıllar kullanmayacağım.

2. el almak istemiyorum.
pocolar,miler realmeler felan ne bilim bunları alacağıma 3310 alırım daha iyi gibi geliyor ama sen bilirsin tabi.Şikayetvar sitesine bakıp öyle al o zaman.

Arkadaşlar Realme 9 Pro almayı planlıyorum. İşlemci ve kamera açısından A16'dan daha iyi performans verdiğini gördüm ve telefonun hızlı olması benim için önemli. Yazılımsal ve ekran olarak A16 daha iyi deniyor ama bana ekrandan çok hızlı bir telefon lazım zaten çok uzun yıllar kullanmayacağım.

2. el almak istemiyorum.

Realme 9 Pro bütçesinin en iyisidir. Realme 5i ve 7 kullanan biri olarak Realme kullanırken çok zevk alacağını söylemek isterim. Aktfi olarak arkadaşım da Realme 9 Pro kullanıcısı ve bana hiç telefon hakkında şikayette bulunmadı. A16 kalite anlamında yerlerde bir telefon dediğiniz gibi artıları AMOLED bir ekran ve yazılım desteği. Şimdiden hayırlı olsun.

Geçici ise Realme 9 Pro ve Redmi Note 12S öneririm, Redmi'yi kendim kullandım, geçici ile yedek yapılabilir. Uzun süre kullanımda zamanla yavaşlama sorunu yaratabiliyor.

Realme 9 Pro öneririm. Aktif olarak kullanıyorum ve telefondan çok memnunum(Redmi 12'den geçtim). Özellik bakımından bu fiyat bandında harika özelliklere sahip. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Realme 9 Pro öneririm. Aktif olarak kullanıyorum ve telefondan çok memnunum(Redmi 12'den geçtim). Özellik bakımından bu fiyat bandında harika özelliklere sahip. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Merhaba. Realme 9 Pro aldım 2-3 gün önce gelmişti o zamandır kullanıyorum. Telefon gayet hızlı hiçbir sıkıntım yok oyunlarda falan da performansı çok iyi. Fakat ne kadar iyi FPS verse de Wild Rift'e bazen Wi-Fi ile giriş yapamıyorum. Mobil veri ile hemen açılan oyun Wi-Fi ile istikrarsız bağlantı diyor ve açılmıyor. Bu sorunun aynısını Clash Royale'de de ara sıra yaşıyorum. Bunun çözümü var mı?

Merhaba. Realme 9 Pro aldım 2-3 gün önce gelmişti o zamandır kullanıyorum. Telefon gayet hızlı hiçbir sıkıntım yok oyunlarda falan da performansı çok iyi. Fakat ne kadar iyi FPS verse de Wild Rift'e bazen Wi-Fi ile giriş yapamıyorum. Mobil veri ile hemen açılan oyun Wi-Fi ile istikrarsız bağlantı diyor ve açılmıyor. Bu sorunun aynısını Clash Royale'de de ara sıra yaşıyorum. Bunun çözümü var mı?
Şu ana kadar internet bağlantısıyla alakalı bir sorun yaşamadım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı