8 bin TL'ye telefon önerisi

Merhaba. Realme 9 Pro aldım 2-3 gün önce gelmişti o zamandır kullanıyorum. Telefon gayet hızlı hiçbir sıkıntım yok oyunlarda falan da performansı çok iyi. Fakat ne kadar iyi FPS verse de Wild Rift'e bazen Wi-Fi ile giriş yapamıyorum. Mobil veri ile hemen açılan oyun Wi-Fi ile istikrarsız bağlantı diyor ve açılmıyor. Bu sorunun aynısını Clash Royale'de de ara sıra yaşıyorum. Bunun çözümü var mı?

Hocam aynı sorunu iPad de ne kadar yaşadım anlatamam. Wild Rift bu konuda çok sinir bozucu olabiliyor. Clash Royale için öyle bir durum yaşamadım.

Hocam aynı sorunu iPad de ne kadar yaşadım anlatamam. Wild Rift bu konuda çok sinir bozucu olabiliyor. Clash Royale için öyle bir durum yaşamadım.

Hocam Clash Royale'de nadir oluyor ve gir çık yapınca düzeliyor. Fakat Wild Rift'te Wi-Fi ile 2 saat hesabı bağlamaya çalışıyor olmuyor gir çık yap falan yazıyor. Mobil veride bu sorunu hiç yaşamıyorum hemen açılıyor giriyorum. Sanırım oyunun kendisinde de bir şeyler sıkıntılı, çünkü mesela Mobile Legends'ta hiç böyle bir şey yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı