Zaten. Ama Stalin geldi. Gelmeseydi insanlar bu kadar ön yargılı olmazdı sosyalizme.Troçki gerçek bir sosyalistti. Komünist partide demokrasi ve dünya devrimi düşüncelerini destekliyordu.
Dostum aklı başında olan kimse ortaçağdaki şeylerin hesabını gütmeye çalışmaz. Düzgün bir politika izlersek çoğu ülkeyle harika ilişkilerimiz olur.Biraz ulusçu olun siz türk milletisiniz sizin dostunuz yok.
Irkın ve dinin benim için hiç bir anlamı yok.Biraz ulusçu olun siz türk milletisiniz sizin dostunuz yok.
Kimse doğumdan damgalı değildir. Din isteyen istediğine inanır. Zaten ırk anlamsız bir şey. Ama kültürler korunmalıdır çünkü her kültürün kendi aroması vardır. Düzgün bir yönetim kültürleri arşivleyebilir. Unutulmaz böylece.Irkın ve dinin benim için hiç bir anlamı yok.
Enternasyonalist adam kültürcü olmaz. Hiç bir kültür bir diğerinden üstün değildir.Kimse doğumdan damgalı değildir. Din isteyen istediğine inanır. Zaten ırk anlamsız bir şey. Ama kültürler korunmalıdır çünkü her kültürün kendi aroması vardır. Düzgün bir yönetim kültürleri arşivleyebilir. Unutulmaz böylece.
Zaten, ama yinede kaybolması güzel olmaz. Korunmalıdır ama hepsi eşittir.Enternasyonalist adam kültürcü olmaz. Hiç bir kültür bir diğerinden üstün değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.