- Makaleler
- 3
Bu sorular sağ olsun, sosyalizmin ve komünizmin ne kadar kötü olduğunu anladım. Akıl karı değil.
Tabi nazi olmak daha iyidir (!)Bu sorular sağ olsun, sosyalizmin ve komünizmin ne kadar kötü olduğunu anladım. Akıl karı değil.
Eki Görüntüle 1563768
Bana benzeyen biri daha ama biraz nasyonel. Ben biraz daha enternasyonel takılıyorum.Az çok ne çıkacağını biliyordum![]()
Stalinist o kesin.Bana benzeyen biri daha ama biraz nasyonel. Ben biraz daha enternasyonel takılıyorum.
Kapitalist, ırkçı ve/veya dinci olmak daha iyidir tabii. (!)Bu sorular sağ olsun, sosyalizmin ve komünizmin ne kadar kötü olduğunu anladım. Akıl karı değil.
Eki Görüntüle 1563768
Ben marksist-leninistim. Stalinizm faşizme yönelir. markszm-leninizm enternasyoneldir.Stalinist o kesin.
Sana demedim @Timur Özcan'a dedim. Marksizm-Leninizm saf olarak kalmadı zaten herkes ya Troçkist ya Stalinist ya Maoist. Stalinizm ve Maoizm bayağı benzer zaten.Ben marksist-leninistim. Stalinizm faşizme yönelir. marksizm-leninizm enternasyoneldir.
Biliyorum hocam bana demediğinizi. Ne yazıkki. Sovyetler birliğide sapıttı o açıdan. Lenin bile stalinin iktidara geçmesini istememişti. Troçki gelseydi yine iyidi.Sana demedim @Timur Özcan'a dedim. Marksizm-Leninizm saf olarak kalmadı zaten herkes ya Troçkist ya Stalinist ya Maoist.
Troçki gerçek bir sosyalistti. Komünist partide demokrasi ve dünya devrimi düşüncelerini destekliyordu.Biliyorum hocam bana demediğinizi. Ne yazıkki. Sovyetler birliğide sapıttı o açıdan. Lenin bile stalinin iktidara geçmesini istememişti. Troçki gelseydi yine iyidi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.