8 GB DDR3 laptop RAM önerisi

CPU -z indir. RAM kısmındaki voltaj CL MHz aynı olacak şekilde sodiim formatında RAM alman lazım bilindik markalardan istediğini al. Hatta sen en iyisi, boşta slot var mı onun için, SS at CPU-Z RAM kısmını.

CPU -z indir. RAM kısmındaki voltaj CL MHz aynı olacak şekilde sodiim formatında RAM alman lazım bilindik markalardan istediğini al. Hatta sen en iyisi, boşta slot var mı onun için, SS at CPU-Z RAM kısmını.
Boşta slot yok baktım ama iki slot var ikisinide çıkarıp 8gb takıcam
Dram frequency yaziyo 532 mhz

C500'lerin bazısında 8GB üstü desteklenmiyordu galiba, ona dikkat ederek alım yapın.
Zaten 8gb takıcam hocam diğer ramleri çıkartıcam

C500'lerin bazısında 8GB üstü desteklenmiyordu galiba, ona dikkat ederek alım yapın.
Bide suanki ram lerde 512 mhz yazıyo ya ben daha yüksek alsam sıkıntı yaparmı

Boşta slot yok baktım ama iki slot var ikisinide çıkarıp 8gb takıcam
Dram frequency yaziyo 532 mhz

Zaten 8gb takıcam hocam diğer ramleri çıkartıcam

Bide suanki ram lerde 512 mhz yazıyo ya ben daha yüksek alsam sıkıntı yaparmı
Ok ben 3+8 yaparsın diye düşünmüştüm.
MHz konusu ana kartının desteği ile alakalı. Eski bilgisayar olduğu için 3200 falan desteklemiyordur. Tam model kodunu atarsan (arkadaki etikette yazar) bakalım azami MHz.'ini buluruz.

Dosya Ekleri

• 20250305_230227.jpg
    20250305_230227.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 21
Arkadaki etiket sökulmuş hocam 1600 MHz sıkıntı çıkarır mı acaba?

Çıkarmaz işlemcinin ve anakartın desteklediği hızda çalışırlar. Örneğin desteği 1333 MHz ise sen 1600 MHz alırsan RAM'ler uyumluluk için hızını 1333MHz düşürecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı