Boşta slot yok baktım ama iki slot var ikisinide çıkarıp 8gb takıcamCPU -z indir. RAM kısmındaki voltaj CL MHz aynı olacak şekilde sodiim formatında RAM alman lazım bilindik markalardan istediğini al. Hatta sen en iyisi, boşta slot var mı onun için, SS at CPU-Z RAM kısmını.
Zaten 8gb takıcam hocam diğer ramleri çıkartıcamC500'lerin bazısında 8GB üstü desteklenmiyordu galiba, ona dikkat ederek alım yapın.
CPU -z indir. RAM kısmındaki voltaj CL MHz aynı olacak şekilde sodiim formatında RAM alman lazım bilindik markalardan istediğini al. Hatta sen en iyisi, boşta slot var mı onun için, SS at CPU-Z RAM kısmını.
Bide suanki ram lerde 512 mhz yazıyo ya ben daha yüksek alsam sıkıntı yaparmıC500'lerin bazısında 8GB üstü desteklenmiyordu galiba, ona dikkat ederek alım yapın.
Ok ben 3+8 yaparsın diye düşünmüştüm.Boşta slot yok baktım ama iki slot var ikisinide çıkarıp 8gb takıcam
Dram frequency yaziyo 532 mhz
Zaten 8gb takıcam hocam diğer ramleri çıkartıcam
Bide suanki ram lerde 512 mhz yazıyo ya ben daha yüksek alsam sıkıntı yaparmı
CPU Z'de anakart görülüyordur, orada ne diyor?Arkadaki etiket sökulmuş hocam 1600 mhz sıkıntı cikarirmi acaba
Cpu z de böyle gözüküyorCPU Z'de anakart görülüyordur, orada ne diyor?
Arkadaki etiket sökulmuş hocam 1600 MHz sıkıntı çıkarır mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.