Çözüldü 8 GB RAM kullanılabilir 5,86 GB görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kardelenipekci

Femtopat
Daha fazla  
Geçen gün aldığım oyuncu bilgisayarımda 8 GB olarak görmüştüm belleğini. Sistem ayarlarına girince 8 GB kullanılabilir 5,86 GB görünüyor.

Çözüm
Geçen gün aldığım oyuncu bilgisayarımda 8 GB olarak görmüştüm belleğini. Sistem ayarlarına girince 8 GB kullanılabilir 5,86 GB görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyin 4. dakikada BIOS menüsünde APU'nun kullandığı RAM'i nasıl azaltacağınız var.
Tamamdır hocam. O zaman buraya belirtin ve arkadaş denesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoyu izleyin 4. dakikada BIOS menüsünde APU'nun kullandığı RAM'i nasıl azaltacağınız var.

Çözüm
@NoobEller ilk olarak konu sahibi arkadaşım denesin. Olursa zaten performans kaybı olmaz. Yine de çift kanal RAM'in yerini tutmaz.

Bunu yaptım oldu bu. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı