Murat Yoldaş Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 59 16 Şubat 2019 #1 Windows 7 64 kullanıyorum anakartım ise GA-G41MT-S2. RAM'lerimin modeli ise KVR1333D3N9/4G. Bu sorunu 2 yıldır çözmeye çalışıyorum ama bi türlü çözemedim yardımcı olursanız cok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2019
Windows 7 64 kullanıyorum anakartım ise GA-G41MT-S2. RAM'lerimin modeli ise KVR1333D3N9/4G. Bu sorunu 2 yıldır çözmeye çalışıyorum ama bi türlü çözemedim yardımcı olursanız cok sevinirim.
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 16 Şubat 2019 #2 BIOS ayarlarına girip Advanced bölümünde varsa "Memory Remap Feature" veya "Memory Remapping" seçeneğini "Enable" yapınız. Artı 0 Eksi
BIOS ayarlarına girip Advanced bölümünde varsa "Memory Remap Feature" veya "Memory Remapping" seçeneğini "Enable" yapınız.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 16 Şubat 2019 #3 Çift RAM mi kullanıyorsunuz? Düzenleme: RAM'ler çift modülmüş. Dikkat etmemişim Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.657 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2019 #4 yika38 dedi: Çift RAM mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modele bakınca 4GB olduğu görülüyor. Yanı çift modül. Artı 0 Eksi
yika38 dedi: Çift RAM mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modele bakınca 4GB olduğu görülüyor. Yanı çift modül.
KS KS Murat Yoldaş Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 59 16 Şubat 2019 #6 Silinen üye dedi: Başka anakartta deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka anakartta denedim bi sıkıntı olmadı. Bu konu benim için çok önemli çünkü yıllardır bu sorunu çözemedim. suatonuk dedi: BIOS ayarlarına girip Advanced bölümünde varsa "Memory Remap Feature" veya "Memory Remapping" seçeneğini "Enable" yapınız. Genişletmek için tıkla... Bios ta öyle bi ayar yok Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Başka anakartta deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka anakartta denedim bi sıkıntı olmadı. Bu konu benim için çok önemli çünkü yıllardır bu sorunu çözemedim. suatonuk dedi: BIOS ayarlarına girip Advanced bölümünde varsa "Memory Remap Feature" veya "Memory Remapping" seçeneğini "Enable" yapınız. Genişletmek için tıkla... Bios ta öyle bi ayar yok
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 16 Şubat 2019 #7 Murat Yoldaş dedi: Başka anakart ta denedim bi sıkıntı olmadı. Bu konu benim için çok önemli çünkü yıllardır bu sorunu çözemedim. Bios ta öyle bi ayar yok Genişletmek için tıkla... Başka anakartta deneyip sıkıntı çıkmadıysa anakart değiştirin. Artı 0 Eksi
Murat Yoldaş dedi: Başka anakart ta denedim bi sıkıntı olmadı. Bu konu benim için çok önemli çünkü yıllardır bu sorunu çözemedim. Bios ta öyle bi ayar yok Genişletmek için tıkla... Başka anakartta deneyip sıkıntı çıkmadıysa anakart değiştirin.
KS KS Murat Yoldaş Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 59 16 Şubat 2019 #8 Silinen üye dedi: Başka anakartta deneyip sıkıntı çıkmadıysa anakart değiştirin. Genişletmek için tıkla... Butcem yok eski anakartlar gereksiz pahali. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Başka anakartta deneyip sıkıntı çıkmadıysa anakart değiştirin. Genişletmek için tıkla... Butcem yok eski anakartlar gereksiz pahali.
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 16 Şubat 2019 #9 Murat Yoldaş dedi: Başka anakart ta denedim bi sıkıntı olmadı. Bu konu benim için çok önemli çünkü yıllardır bu sorunu çözemedim. Bios ta öyle bi ayar yok Genişletmek için tıkla... Mutlaka vardır, isim farklı olabilir. BIOS menü fotolarını atabilir misin? Artı 0 Eksi
Murat Yoldaş dedi: Başka anakart ta denedim bi sıkıntı olmadı. Bu konu benim için çok önemli çünkü yıllardır bu sorunu çözemedim. Bios ta öyle bi ayar yok Genişletmek için tıkla... Mutlaka vardır, isim farklı olabilir. BIOS menü fotolarını atabilir misin?
KS KS Murat Yoldaş Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 59 16 Şubat 2019 #10 Şimdi müsait değilim ama sabah atacam. suatonuk dedi: Mutlaka vardır, isim farklı olabilir. BIOS menü fotolarını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Son düzenleme: 17 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Şimdi müsait değilim ama sabah atacam. suatonuk dedi: Mutlaka vardır, isim farklı olabilir. BIOS menü fotolarını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buyrun.