8 GB RAM Mi 16 GB RAM Mi Alınmalı?

Rifat111

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yeni bir RAM almak istiyorum. Yeni çıkan ve çıkacak oyunlar artık daha fazla sistem istediği için 8 GB RAM mi almam lazım? Yoksa 16 GB RAM mi almam lazım? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamak için 8GB ram şu an gayet yeterli. 8GB ram seni en az 2-3 yıl idare eder zaten. Daha sonra gerektiği zaman ram takviyesi yaparsın. Şuan da 16GB ram alıp daha fazla para vermene gerek yok bence.

Sadece oyun oyniyacaksa 8gb ram gayet yeterli ama paran varsa almışken 16 lık al bidaha hiç almassın.

Oyun oynamak için 8GB ram şu an gayet yeterli. 8GB ram seni en az 2-3 yıl idare eder zaten. Daha sonra gerektiği zaman ram takviyesi yaparsın. Şuan da 16GB ram alıp daha fazla para vermene gerek yok bence.
Peki ileride RAM takviyesi yaptığım zaman herhangi bir bozukluk meydana gelmez dimi ?

8GB şuan için yeterli fakat ilerleyen zamanlarda 16GB RAM'e ihtiyaç duyulabilir.

Yeni çıkacak oyunlar artık en az 8GB isteyebilir diye düşünüyorum. Fakat şuanlık için 8GB yeterli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı