8 GB RAM Neden Yetersiz?

Battlefield ve Witcher hariç ama onlar bile açılır dedim.
Zaten yazdığım oyunlar arasında yoklar.

Neden en yüksek ayarlar hakkında yorum yapıyorsun zaten 4 GB RAM alacak adamın bilgisayarı oyunları en yüksek ayarlarda açmaz biraz mantıklı konuşun ayrıca yazdığım oyunlar arasında PUBG yok.

O oyunlar dışındaki yazdığım oyunlarda da büyük takılmalar olacaktır. Zaten ilk 5-10 dakika da pek bir sorun olmuyor ama ilerleyen zamanlarda takılma daha da artıyor.

O oyunlar dışındaki yazdığım oyunlarda da büyük takılmalar olacaktır. Zaten ilk 5-10 dakika da pek bir sorun olmuyor ama ilerleyen zamanlarda takılma daha da artıyor.
Arma 3 ve GTA 5 oyunlarını 4 GB RAM ile oynadım ve gayet güzeldi ama dediğin gibi 8 GB alırlarsa daha iyi olur.
Dayz hiç test etmedim ama Arma 3 daha sistemi zorlayan bir oyun.

Eski bilgisayarımda 4 GB RAM olup o saydığım her oyunda sorun yaşarken gelip oyunda takılma var ama sadece açılıyor diye RAM yeterli demek yanlış bilgilendirmektir.

Eski 4 GB'lı sistemimde aldığım aynı performans. Hele Beauclair daha beter.
Şimdi ben videoyu çeken şahısın sistem donanımını hangi grafik ayarında oynadığını bilemem ki @Mr. Krabs 'in attığı videoda akıcı bir şekilde oynanıyor.

Kokteyl kullanmıyorum, 1803 sürümündeyim. Sistemim gayet stabil. Dediklerinize ek olarak bir takım şeyler de yaptım elbette :)
SmartRAM kullanmadım, kullanmayacağım.
Yakında orijinal Enterprise LTSB kurulumu yapacağım lisansı ile birlikte.
Dediklerime ek yaptığınız etkili bir ayar var mı? Ayrıca mümkünse AIDA64 ile İşletim Sistemi menüsünün raporunu paylaşabilir misiniz hangi servisleri kapattığınıza bakmak istiyorum. :) 1803 o kadar stabilse ben de elimdeki bilgisayarı o hale getirebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı