Merhaba arkadaşlar bir laptopa bakıyordum da 8 GB RAM olduğunu gördüm. Onun dışında işlemcisi ve ekran kartı güzel ama 8 GB RAM beni ne kadar idare eder, oyun performansını ne ölçüde etkiler merak ediyorum. 3- 4 ay içinde bir 8 GB RAM daha takviye yapacağım zaten fakat şu 3 aylik süre içerisinde sorun yaratır mı oyunlarda kasma donma, birden fazla site açarken yavaşlama vs gibi? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Hocam daha önce 8 GB RAM kullanmadım hiç hep 16 kullandım eğer kasma donma falan yapacaksa bilgisayarla birlikte hemen sipariş edeceğim uyumlu RAM'leri eğer çok fazla donup kasmayacaksa birkaç ay sonra siparişini vereyim diyorum
Bilgisayara takacağın RAM'lerin uyumlu olup olmadığını anlamak için önce bilgisayarın eline ulaşması gerekiyor. Ondan sonra yeni bir konu açarsın. Ayrıca hangi laptopu alacaksın yanlış model alma diye diyorum
Bilgisayara takacağın RAM'lerin uyumlu olup olmadığını anlamak için önce bilgisayarın eline ulaşması gerekiyor. Ondan sonra yeni bir konu açarsın. Ayrıca hangi laptopu alacaksın yanlış model alma diye diyorum
Bu modelin ekranının renk gamutu iyi değil sadece. Onu da düzeltebilirsiniz (daha iyi hale getirebilirsiniz). Bakın aynı panelli bir laptop kullanıyorum konu oluşturdum:
Hocam bu arada demeyi unuttum. Bu ayarı doğru kullanmak için panel default ayarlarda olması gerekiyor. Sadece color temperature bu özelliğin çalışmasını bozmuyor. Ana metne ekle istersen hocam.