8 GB RAM performans için sorun çıkarır mı?

aloneyusuf

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir laptopa bakıyordum da 8 GB RAM olduğunu gördüm. Onun dışında işlemcisi ve ekran kartı güzel ama 8 GB RAM beni ne kadar idare eder, oyun performansını ne ölçüde etkiler merak ediyorum. 3- 4 ay içinde bir 8 GB RAM daha takviye yapacağım zaten fakat şu 3 aylik süre içerisinde sorun yaratır mı oyunlarda kasma donma, birden fazla site açarken yavaşlama vs gibi? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam daha önce 8 GB RAM kullanmadım hiç hep 16 kullandım eğer kasma donma falan yapacaksa bilgisayarla birlikte hemen sipariş edeceğim uyumlu RAM'leri eğer çok fazla donup kasmayacaksa birkaç ay sonra siparişini vereyim diyorum

Bilgisayara takacağın RAM'lerin uyumlu olup olmadığını anlamak için önce bilgisayarın eline ulaşması gerekiyor. Ondan sonra yeni bir konu açarsın. Ayrıca hangi laptopu alacaksın yanlış model alma diye diyorum

32 artık yeni standart. 7 yıl önce 16 nasılsa 32 de bugün böyle. SADECE oyun oynayacaksan ve arkada HİÇBİR şey açık olmayacaksa 16 hala yeter.

8 çok kötü 8 olmaz kesinlikle. Windows11 ve chrome 8i bitiriyor zaten.
Peki başka bir model arayışına mı girmeliyim yoksa ram'e upgrade mi yapayım hocam

Al hocam bunu al.
Bu modelin ekranının renk gamutu iyi değil sadece. Onu da düzeltebilirsiniz (daha iyi hale getirebilirsiniz). Bakın aynı panelli bir laptop kullanıyorum konu oluşturdum:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı