TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #1 RAM 8gb Ekran kartı rx 6500 xt Anakart msi pro H610M-B DDR4 İşlemci i3 12100f 8 GB RAM'im var. Oyunu 30 dakika oynayabiliyorum. 30 dk sonra not enough available Memory diyor. Çözümü nedir acaba?
8 GB RAM'im var. Oyunu 30 dakika oynayabiliyorum. 30 dk sonra not enough available Memory diyor. Çözümü nedir acaba?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 30 Eylül 2022 #2 TİC MUSİC dedi: 8 GB RAM'im var. Oyunu 30 dakika oynayabiliyorum. 30 dk sonra not enough available Memory diyor. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Grafik kalitesini düşürmek. Artı 0 Eksi
TİC MUSİC dedi: 8 GB RAM'im var. Oyunu 30 dakika oynayabiliyorum. 30 dk sonra not enough available Memory diyor. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Grafik kalitesini düşürmek.
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #3 Cingöz Recai dedi: Grafik kalitesini düşürmek. Genişletmek için tıkla... En düşüğe çektim olmadı. Artı 0 Eksi
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 30 Eylül 2022 #4 Başlat'a MSConfig yazın ve ön yükleme -> gelişmiş seçenekler kısmından bellek üst sınırı varsa tiki kaldırın. Artı 0 Eksi
Başlat'a MSConfig yazın ve ön yükleme -> gelişmiş seçenekler kısmından bellek üst sınırı varsa tiki kaldırın.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 30 Eylül 2022 #5 isimsizkahraman dedi: Başlat'a MSConfig yazın ve ön yükleme -> gelişmiş seçenekler kısmından bellek üsty sınırı varsa tiki kaldırın. Eki Görüntüle 1531980 Genişletmek için tıkla... Ne işe yarayacak? Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Başlat'a MSConfig yazın ve ön yükleme -> gelişmiş seçenekler kısmından bellek üsty sınırı varsa tiki kaldırın. Eki Görüntüle 1531980 Genişletmek için tıkla... Ne işe yarayacak?
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #6 isimsizkahraman dedi: Başlat'a MSConfig yazın ve ön yükleme -> gelişmiş seçenekler kısmından bellek üst sınırı varsa tiki kaldırın. Eki Görüntüle 1531980 Genişletmek için tıkla... Tik yok. Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Başlat'a MSConfig yazın ve ön yükleme -> gelişmiş seçenekler kısmından bellek üst sınırı varsa tiki kaldırın. Eki Görüntüle 1531980 Genişletmek için tıkla... Tik yok.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 30 Eylül 2022 #7 Cingöz Recai dedi: Ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Bellek üst sınırı belirlemişse 8 GB bellekten daha az kullanım sağlayacak? TİC MUSİC dedi: Tik yok. Genişletmek için tıkla... Bellekte arıza olabilir mem test yapar mısınız? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Cingöz Recai dedi: Ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Bellek üst sınırı belirlemişse 8 GB bellekten daha az kullanım sağlayacak? TİC MUSİC dedi: Tik yok. Genişletmek için tıkla... Bellekte arıza olabilir mem test yapar mısınız? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net