8 GB RAM yeterli mi?

@liveforspeed sürücü surumu derken neyi kastettiniz hocam tam olarak?

@Fruko Gazoz @Ellie Williams teşekkürler biraz daha biriktermeye bakayim.

2016 LTSB(1607) için RX 580'nin son sürümleri uyumsuz olacaktır yüksek ihtimal. O yüzden 2019 LTSC(1809) de yazdım ama bundan da tam emin değilim bakmak lazım. Daha yenisini kurmak istersen 2021 LTSC.
2016 LTSB en az RAM kullanan ama o ayrı. Bu sürüm 700-800 MB boşta RAM tüketimi veriyor Defender ve Update kapalıyken. Bunu E7400 sistemde uzun süre kullandım.
2019 LTSC'yi de merak ediyorum sanal makinede deneyeceğim.

@MahoAga hocam arkadas RX e 2500 TL yazmis. Benim GT 1030'u 1000TL'ye saymis oluyor pazarliksiz tabii. GT 1030'un piyasasina baktim gecen 900TL'ye ASUS gibi markalar bulunabiliyor. Bu yuzden bana karli geldi. Ve ürün bulundugum bolgede oldugu icin gerekli testleri yapip oyle alacagim.

@MahoAga urunlere baktim da hepsi İstanbul'da hocam ben Adana dayim. Kargo pek tavsiye etmiyorum bozuk cikarsa iade imkani olsa bile bayağı zaman aliyor.

Hocam bence RX 580 2500TL fazla bir fiyat ama tabii siz uğraşmak istemiyorsanız tabii ki anlarım. Sahibinden ve Letgo'dan bakarsanız daha iyi fiyatlar bulabilirsiniz. Ayrıca RAM'ler zor bozulan şeyler olduğu için çok büyük ihtimal bir sıkıntı çıkmayacaktır. Bence ilanlara Param Güvende veya Letgo'ya yeni gelen cüzdanım güvende özelliği ile satar mısınız diye sorun 1gün bekleyin gelen cevaplara göre adamla takas yapın. Ya da adam 2250TL'den saysın ekran kartını. Birkaç RX 580 örneği: SAPHIRE RX 580 8GB EKRAN KARTI

Technopat Haberler

Geri
Yukarı