Çözüldü 8 GB RAM Yetersiz mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canerky.art

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhabalar, sistemimde ani FPS düşmeleri meydana geliyor. 8GB 3000MHz RAM, R5 2600 işlemci.
Acaba bir uyumsuzluk mu var? Ya da RAM mi yetersiz anlayamadım. Watch Dogs 2 oynarken Uplay'den şöyle bir uyarı aldım.

400106

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı RAM'den bir adet daha aldım sorun çözüldü beyler. Watch Dogs 2 8GB Ram iken default ayarlar olarak HİGH görünüyordu. RAM 16 olduktan sonra default ayarları ULTRA olarak görünüyor. FPS 15-20 FPS kadar farklılık gösterdi.
Aynı RAM'den bir adet daha aldım sorun çözüldü beyler. Watch Dogs 2 8GB Ram iken default ayarlar olarak HİGH görünüyordu. RAM 16 olduktan sonra default ayarları ULTRA olarak görünüyor. FPS 15-20 FPS kadar farklılık gösterdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ği artırın belki düzelir. A
Hocam bende de fps drop oluyor gta 5 onlinede tek kanal 8 gb var acaba ram kullanımı mı artıyor konu biraz eski ama

Hocam bende de fps drop oluyor gta 5 onlinede tek kanal 8 gb var acaba ram kullanımı mı artıyor konu biraz eski ama
Muhtemelen RAM kaynaklı değildir. Bende de 8gb RAM var, GTX1660ti ve i7 4790 ile GTA V ultra ayarlarda 30+ FPS alıyorum, drop yaşanmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı