Nouwera
Megapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Oyunun fiyatından dolayı nasılsa oyunu da alamayacağız, o yüzden günümüzde 32 GB güzel olsada zorunlu ihtiyaç değil bana göre.Kesin tanı yapmadım. Kendi görüşümü belirtiyorum. Optimizasyonu kötü dediğiniz oyunlardan biri, diğer AAA firmalara göre en çok optimizasyon'a uğraşan CoD mesela. En güncel versiyonları 16 GB baya sistemi zorluyor. Yeni çıkacak çoğu oyun önerilen özelliklerinde 12 GB hatta 16 GB istiyor. Arka planda kullandığımız uygulamaları da eklersek, artık sınırın 16 GB aştığını belirtiyorum.
Fiyatlardan dolayı teknolojiyi geç takip eden bir ülkeyiz. Yeni konsollar 16 GB bellek ile çıkacaklar. Oyun firmaları konsola yaptıkları oyunları, bilgisayara yaparken limitleri artırdıklarından emin olun aşan oyunlar olacaktır. İmkan varsa 16 GB üstünü almasının daha faydalı olacağını söylüyorum. Ayrıca bazı firmalar, donanım sektörünü beslemek için sınırlarını artırıyorlar. Yani optimizasyona ayıracakları olayı azaltıp, daha yüksek kaynak tüketmesini umursamıyorlar.32 GB RAM 2021 yılı için gerekli mi?
2021 yılında doğru sistem kuracak biri için 32 GB RAM veya 16 + 8 GB RAM gerekli mi? Veya ilerleyen yıllarda gerekir mi?www.technopat.net