Anıl Tahsin KARACA
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İnşaat Teknikeri
Merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış ise şimdiden özür dilerim.
Başlıkta da belirttiğim gibi bir sıkıntım var. Düne kadar 4 Gb Ram ile idare ediyordum kısa bir süre sonra bilgisayarımı değiştireceğim için ufaktan ekleme yapmak istedim 2x2 Gb G Skill Ddr2 Ram aldım fakat böyle bir sorunla karşılaştım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
http://imageshack.com/a/img36/9413/kxjj.jpg
İşlemcim C2q8300.
Üzerindeki eski Ram'lerim Kingstone HyperX 2x2 Gb 1066 Mhz anakart O.C ile desteklediği için almıştım fakat hiç bir zaman yükseltemedim.
Gigabyte Ep41-ud3l rev 1.0 anakart Bios sürümü f6 en son güncel sürümü
anakart linki:
:Teknik Özellikler - GA-EP41-UD3L (Rev. 1.0) - G41 - Yonga Seti Soket 775 - Anakart - GIGABYTE
Asus Gtx660 ekran kartı
Ram'lerin ET6 üzerindeki görüntüleri.
Ramlerin fotorafları
Tüm diziliş sıralarını denedim G skill ramleri işlemciye yakın olan tarafa koyduğumda sürekli bios ekranında kapanıp kapanıp açılıyor anlam veremedim. En son bu şekilde taktım.
Bios ekran Görüntüleri:
Başlıkta da belirttiğim gibi bir sıkıntım var. Düne kadar 4 Gb Ram ile idare ediyordum kısa bir süre sonra bilgisayarımı değiştireceğim için ufaktan ekleme yapmak istedim 2x2 Gb G Skill Ddr2 Ram aldım fakat böyle bir sorunla karşılaştım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
http://imageshack.com/a/img36/9413/kxjj.jpg

İşlemcim C2q8300.
Üzerindeki eski Ram'lerim Kingstone HyperX 2x2 Gb 1066 Mhz anakart O.C ile desteklediği için almıştım fakat hiç bir zaman yükseltemedim.
Gigabyte Ep41-ud3l rev 1.0 anakart Bios sürümü f6 en son güncel sürümü
anakart linki:
:Teknik Özellikler - GA-EP41-UD3L (Rev. 1.0) - G41 - Yonga Seti Soket 775 - Anakart - GIGABYTE
Asus Gtx660 ekran kartı
Ram'lerin ET6 üzerindeki görüntüleri.

Ramlerin fotorafları

Tüm diziliş sıralarını denedim G skill ramleri işlemciye yakın olan tarafa koyduğumda sürekli bios ekranında kapanıp kapanıp açılıyor anlam veremedim. En son bu şekilde taktım.

Bios ekran Görüntüleri:

Son düzenleyen: Moderatör: