8 GB RAM'li laptopa Windows 11 Pro kurmak

Sistemle alakalı bir durum değil. Daha oturmamış bir yazılım. 8 GB RAM kullanan da sorun yaşıyor, 16 GB RAM ile kullanan da.

Athlon 3000G ile kasmadan ve donmadan kullanabiliyorum.
Sistemde 12 GB RAM var. 8 ay öncesinde Celeron işlemci ile kullanıyordum. Yine kasmıyordu.

Sistemde 12 GB RAM var. 8 ay öncesinde Celeron işlemci ile kullanıyordum. Yine kasmıyordu.
Anlamıyor musun dediğimi? Bu sistemi ben de Athlon 3000G ile kullandım ama hala stabil değil. Windows 11 fanlığı yapmaya gerek var mı sence?

Hocam konu kasma donma meselesi değil tam olarak. Buglar var. Belki düzelmiştir umuduyla 2 farklı zamanda temiz kurulumla geçtim 1 yıl içinde. Tekrardan 10'a döndüm. 10 çok daha stabil bir sistem şuanda. 11 için biraz daha beklenmeli.

Yeni sistem üzerinde direkt 11 kurmuştum. Üşenmesem 10'a geçeceğim. Gereksiz yüksek RAM kullanımı vs. çok fazla. Düzeltilmesi gerekli. Tabii herkes için aynı olmayabilir.

Uzun sözün kısası desteklenmeyen sistemlerde bir şekilde çalışıyor destekleyen sistemlerde sorunlu anlamadım bu işi.

Hocam konu kasma donma meselesi değil tam olarak. Buglar var. Belki düzelmiştir umuduyla 2 farklı zamanda temiz kurulumla geçtim 1 yıl içinde. Tekrardan 10'a döndüm. 10 çok daha stabil bir sistem şu anda. 11 için biraz daha beklenmeli.

Hocam bende mi sorun var? Bir kere 10'a geçtim format ile 2 gün sonra tekrar dayanamadım 11 kullandım 10 çok sorunlu geldi bundan sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı