8 GB RAM'li sisteme 32 Bit Windows kuran bakkal

Lubuntu ya da daha da görsellik isterse Mint XFCE güzel olabilir.
Ben LM denediğimde denildiği gibi olmadığını farketmiştim, Xubuntu 20'den bir görüntü;
1600201844493.png

linux yaramaz windows daha iyidir
Kişiye göre değişir, sen neden beğenmedin?

Ben LM denediğimde denildiği gibi olmadığını farketmiştim, Xubuntu 20'den bir görüntü;
Eki Görüntüle 669455

Kişiye göre değişir, sen neden beğenmedin?

windows her açıdan daha üstün.. os genel olarak daha kaliteli. yaygın program ve oyun desteği. gui daha kullanışlı ve estetik.. linux dağıtımlarında bug da çok.. windows için microsoft yerleşik spywareleri ve saldırıya daha açık olma dezavantajı var ama bunlar linux kullanmak için yeterli sebep değil. linux sunucuda kullanılır. Lisans bedava, maliyetler azalıyor ve kde gnome gibi grafiksel ortam olmayınca daha stabil ve sağlam çalışıyor..

windows her açıdan daha üstün.. os genel olarak daha kaliteli. yaygın program ve oyun desteği. gui daha kullanışlı ve estetik.. linux dağıtımlarında bug da çok.. windows için microsoft yerleşik spywareleri ve saldırıya daha açık olma dezavantajı var ama bunlar linux kullanmak için yeterli sebep değil. linux sunucuda kullanılır. Lisans bedava, maliyetler azalıyor ve kde gnome gibi grafiksel ortam olmayınca daha stabil ve sağlam çalışıyor..
Bug'ların çözümüde çok fakat uygulama desteğinde haklısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı