Bilgisayarımda oyun oynarken bazı anlarda kasma olmasa da anlık donmalar yaşıyorum. Bazı oyunlarda ise oyun donmalar yüzünden oynanmıyor.
Sistemim:
GTX 1050 Ti.
8 GB 2400MH RAM.
i5 8400.
Bu sisteme bir 8 GB daha RAM eklemeyi duşünüyorum. Eğer eklersem donmalarım geçer mi?
Bilgisayarımda oyun oynarken bazı anlarda kasma olmasa da anlık donmalar yaşıyorum. Bazı oyunlarda ise oyun donmalar yüzünden oynanmıyor.
Sistemim:
GTX 1050 Ti.
8 GB 2400MH RAM.
i5 8400.
Bu sisteme bir 8 GB daha RAM eklemeyi duşünüyorum. Eğer eklersem donmalarım geçer mi?
Kanka PC'ne çok şey yüklersen donar. Şu an 2 GB RAM kullanıyorum, eskiden çok kasıyordu birkaç uygulama sildim artık çok rahat kullanıyorum. Geçmeyebilir ama daha iyi FPS sağlarsın.
knk pc ne çok şey yüklersen donar şuan 2 gb ram kullanıyorum eskiden çok kasıyordu birkaç uygulama sildim artık çok rahat kullanıyorum knk geçmeye bilir ama daha iyi oyun fps sağlarsın
Testin sonuçlarını okuma ile hiçbir bilgim yok sıkıntı olup olmadığını siz söylemeniz lazım.
CrysaldiskInfo adlı programdan disk sağlık testi yaptım sonuç olarak iyi dedi
Ve CoDMW Remastered Da Oyunu pencereye alıp kullanım yüzdelerine baktım CPU ve Ram Kullanımı %100 e yakın geziyordu.