20GB RAM görüyor. Problem nedir? Görev Yöneticisi'nden kaç GB RAM var bakar mısınız?
Bu normal değil.Bu bir sorun değil windows bir miktar ram alıyor kendine.Eki Görüntüle 1833519
İki RAM'de aynı mı?
4 GB görünüyor görev yöneticisinde.
Bu bir sorun değil Windows bir miktar RAM alıyor kendine.Eki Görüntüle 1833519
Yok yanlış anlamışım ben Windows+R tuşuna basıp "msconfig" yazıp açılınca önyükleme kısmına girin gelişmiş seçenekleri açın ve bellek üst sınırını var ise kaldırıp yeniden başlatıp.Aynı marka aynı MHz biri 4 biri 16
16 GB mı sistem alıyor yani?
X86 yani 32 Bit sistem kurmuşsunuz diyeceğim ama Windows 11 kurulu. Onda 32 Bit desteği kaldırıldı. RAM'ler sıfır mı? RAM'ler sorunlu olabilir.
Aynı marka aynı MHz biri 4 biri 16
16 GB mı sistem alıyor yani?
Yok yanlış anlamışım ben Windows+r tuşuna basıp "MSConfig" yazıp açılınca önyükleme kısmına girin gelişmiş seçenekleri açın ve bellek üst sınırını var ise kaldırıp yeniden başlatıp.
RAM'lerin markası ve MHz'i aynı olabilir ama CL, voltaj değerleri nasıl? Sistem tanımış ek taktığın RAM'i fakat kullanmıyor.
Voltaj değerlerinin farklılık göstereceğini sanmıyorum. Uyumsuzluk gibi bir problem olduğunu sanmıyorum. 4GB RAM'i çıkartıp 16GB RAM ile sistemi başlatır mısınız?RAM'lerin markası ve MHz'i aynı olabilir ama CL, voltaj değerleri nasıl? Sistem tanımış ek taktığın RAM'i fakat kullanmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.