8 GB RTX 3060 alınır mı?

Hocam 9 bin TL verebilirim ekran kartı için maximum ve evet taksitli alacağım için 0 olması gerek.

Hocam RTX 4060 8 GB riskli diye biliyorum.

9K güncel bir ekran kartı için sıfır çok düşük kalıyor.

Buna bakabilirsiniz ya da 10-11k arasında 4060 bakabilirsiniz.
Yalnız taksit olunca çoğu yer peşin fiyatına taksit yapmıyor oradan da fiyat çok ciddi artıyor.

😀Rampage 650 watt kasa ile birlikte, bronz.
Ryzen 5 5600.
Yani alacağınız yeni kartı kullanırken bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat uzun vadeli kullanımda sisteme illa ki bir zararı olacaktır. Pek kaliteli bir güç kaynağınız yoktur. İleride mutlaka değişmenizi öneririm. Ben olsam hiç riske atmam sistemi.
İşlemciniz de RTX serisinde, 4060Ti'ya kadar, ekran kartını rahatlıkla besleyebilecek güce sahip.
Eğer sıfır ve RTX serisi bir kart arıyorsanız, Rtx 3060 almanızı da önermem hocam, Rtx 4060 ile aynı fiyata satılıyorlar.
Bunu alın geçin direk veya yukarıda Gainward markalı bir model var, onuda alabilirsiniz. İkisinin soğutma performansıda iyidir.

Yani alacağınız yeni kartı kullanırken bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat uzun vadeli kullanımda sisteme illaki bir zararı olacaktır. Pek kaliteli bir güç kaynağınız yoktur. İleride mutlaka değişmenizi öneririm. Ben olsam hiç riske atmam sistemi.
İşlemciniz de RTX serisinde, 4060 Ti'ya kadar, ekran kartını rahatlıkla besleyebilecek güce sahip.
Eğer sıfır ve RTX serisi bir kart arıyorsanız, RTX 3060 almanızı da önermem hocam, RTX 4060 ile aynı fiyata satılıyorlar.
Bunu alın geçin direk veya yukarıda Gainward markalı bir model var, onu da alabilirsiniz. İkisinin soğutma performansıda iyidir.

Hocam AMD alabilirim sonra RTX'e gecerim AMD önerebilir misiniz?

Gaming gen de world e özel 6 ay vade farksız taksit var bütçeyi 11K ya çıkarabilirsen Galax 4060 almanı öneririm yoksa da 7600 alabilirisn

Hocam arkadaşın bütçesi 9 k yalnız dikkatli okuyun
Konuyu en başından beri takip ediyorum zaten. Siz bence dikkatli okuyun önce.
Sıfır RTX 3060 ile Rtx 4060'ın fiyatı birbirine çok yakın olduğundan, 3060 almaya değmez.
Rtx 4060'da 11.000₺'ye satılıyor. Bende aynı fiyata yakın bir model önerisi yaptım.

Arkadaş birde AMD üzerinden öneri alamak istedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı