8 Mbps İndirme Hızı Nasıldır?

Lokman oner

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Evime ilk defa internet bağlattım. 8 MB tarifem var. Türk Telekom fiber i'dir. Hız testi yapdığım da 8-9 MB arası geliyor. Fiyat 74.90 TL bu hız normal midir?

Ekran Görüntüsü (46).png

8 Mbit interneti Fiber diye 75 liraya satan bir ülke Türkiye'den başkası olamazdı zaten. Şaşırdık mı? Hayır.
Maalesef, Türk Telekom madem özelleştirilecekti, teknolojiden anlayan adamlara satılsaydı. Sattılar elin Arap'ına, adam firar Türk Telekom ölü. Kendi kazı yapmıyor, diğerlerine de yaptırmıyor böyle rezil bir firma oldu. En son alacaklı bankalara devredildi yanlış hatırlamıyorsam, paralarını çıkartana kadar milleti sömürürler artık.

Sömürgecilik desem sömürgecilik değil kolonyalizm desem kolonyalizm değil bu olsa olsa modern dünyanın kapitalist sömürgesi olur. 8 Megabit 75 TL nedir bunun bir açıklaması yok. Eğer bulunduğunuz yerlerde başka ISS'ler varsa direk onlara geçin. 50 Megabit vodafone fiber interneti 60 TL'ye kullanıyorum.

İstersen internet hızı 1000 MP olsun senin altapın yoksa 8-9 anca kullanırsın, o sorun bende de var. 16 MB internet ama biz sadece 8.2 MB hız kullanabiliyoruz neden altyapı yok internetten cayabiliyorsan cay, alt yapına göre bir internet kullan. Devem edersen paran çöpe gider. Ben de Türk Telekom kullanıyorum ama duydum ki Türk net varmış altyapına göre internet veriyormuş bir araştır onu da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı